Végre megmutatta kisbabáját Mila Kunis és Ashton Kutcher

Forrás: Northfoto -
Ashton Kutcher fotó Mila Kunis kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem önszántukból mutatták meg második gyermeküket, de egy szemfüles lesifotósnak hála, lencsevégre kapták az immáron 4 fős családot. 

December elején született meg Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeke, a szüés komplikáció mentesen zajlott, a baba és a mama is tökéletes egészségnek örvendenek.

Mila Kunis újdonsült kisfiával Forrás: Northfoto

A kisfiú a Dimitri Portwood Kutcher nevet kapta, így a4 főre bővült családban mostmár egy lány és egy fiú gyermek is van. A szülők elképesztően boldogok, ami nem is csoda, hiszen két egészséges gyermek szülei lehetnek. Sajnos arra még sokat kell várnunk, hogy láthassunk hivatalos fotókat is a kis csöppségről, ugyanis első gyerekük születése után sem azonnal mutatták meg a picit.

A párt egy parkolóházban kapták lencsevégre Forrás: Northfoto

Ám egy szemfüles fotósnak sikerült lekapnia a családot, amikor éppen sétálni indultak. Mila természetesen próbálja minél jobban takarni a babát, ami érthető, hiszen még csak néhány hetes. Ettől függetlenül örülhetünk, hogy végre láthatjuk négyesben a cuki családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.