Olvadozunk! Így ismerkedett meg Ashton Kutcher és Mila Kunis

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Stephen Dunn -
Ashton Kutcher Mila Kunis párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év házasság után Mila Kunis elmesélte, tulajdonképp hogyan is indult a kapcsolata Ashton Kutcherrel.

Egy év házasság, egy édes baba kint és egy a pocakban, de Mila még mindig jól emlékszik arra, hogyan ismerte meg Ashton Kutchert. A színésznő új filmje, a Bad Moms kapcsán mesélt a találkozásukról Howard Stern műsorában.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Stephen Dunn

"Úgy kezdtünk el randizni, hogy biztosan tudtuk, nem akarunk megházasodni" - kezdte a színésznő, aki egészen tavalyig nem is gondolt a házasságra.

Mila 15 éves kora óta ismerte Ashtont, aki, miután elvált Demi Moore-tól, szabad lett. Egy díjátadón találkoztak ismét, akkor akadt meg a színésznő szeme Kutcheren. "Láttam egy srácot hátulról, és csak az tűnt fel, mennyire magas. Aztán megfordult, és olyan volt, mint az a pillanat a romantikus filmekben, amikor egyszer csak elindul egy ilyen andalító zene. Úgy emlékszem, levegőt is elfelejtettem venni, annyira, de annyira jóképű volt."

Kutcher aztán meghívta Milát a házavató bulijába, ami elég jól sikerült - Mila másnap reggel Uberrel akart hazamenni. "Röviden: másnap jöttem el a buliból, de ez volt az első olyan este a szingliségem alatt, mikor másvalakinél aludtam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.