Egy év házasság után Mila Kunis elmesélte, tulajdonképp hogyan is indult a kapcsolata Ashton Kutcherrel.

Egy év házasság, egy édes baba kint és egy a pocakban, de Mila még mindig jól emlékszik arra, hogyan ismerte meg Ashton Kutchert. A színésznő új filmje, a Bad Moms kapcsán mesélt a találkozásukról Howard Stern műsorában.

 

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Stephen Dunn

"Úgy kezdtünk el randizni, hogy biztosan tudtuk, nem akarunk megházasodni" - kezdte a színésznő, aki egészen tavalyig nem is gondolt a házasságra.

Mila 15 éves kora óta ismerte Ashtont, aki, miután elvált Demi Moore-tól, szabad lett. Egy díjátadón találkoztak ismét, akkor akadt meg a színésznő szeme Kutcheren. "Láttam egy srácot hátulról, és csak az tűnt fel, mennyire magas. Aztán megfordult, és olyan volt, mint az a pillanat a romantikus filmekben, amikor egyszer csak elindul egy ilyen andalító zene. Úgy emlékszem, levegőt is elfelejtettem venni, annyira, de annyira jóképű volt."

Kutcher aztán meghívta Milát a házavató bulijába, ami elég jól sikerült - Mila másnap reggel Uberrel akart hazamenni. "Röviden: másnap jöttem el a buliból, de ez volt az első olyan este a szingliségem alatt, mikor másvalakinél aludtam."