Házi videókat és élő bejelentkezéseket trollkodó gyerekek

baki troll videó gyerekek vicces videó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hogy szándékosan vagy véletlenül csinálták-e, az alábbi gyerkőcök professzionális szintre emelték a videós trollkodás fogalmát. Van, aki tévés riportert hoz kellemetlen helyzetbe, van aki a saját apját, vagy éppen nővérét. Mindegyik videó annyira tökéletes, hogy hirtelen azt sem tudnánk megmondani, melyik a kedvencünk.

A gyerkőcök tönkrevágják apu BBC-interjúját

Múlt héten tarolta le az internetet az a BBC-interjú, amiben Robert E. Kelly politikai elemzőt Dél-Koreából kapcsolták a tévéstúdióba élő adásban, hogy a koreai elnök, Pak Kunhje leváltási kísérletét elemezze. A férfi szakmai beszámolóját aztán saját gyerekei trollkodták meg. Kellyre először az 5 éves Marion rontott rá, majd őt követte a 9 hónapos James is, a hab a tortán pedig az volt, mikor a férfi felesége, Kim Jung-a a padlón kúszva tuszkolta ki a rakoncátlan gyerekeket. Mindeközben a férfi igyekezett halál komoly maradni és folytatni az interjút.

A túl lelkes szurkoló

Egy fiatal Detroit Lions rajongó idén januárban trollkodta meg az NBC riporterének, Michele Tafoyának a bejelentkezését. A fiú az élőben tudósító riporter mögé rohant, és először vicces tánccal aztán egy kis integetéssel dobta fel az élő műsort.

Lady Gaga a tömegben

2014-ben Las Vegasban egy plázamegnyitón készült az alábbi felvétel. A két riporter mögött a fiatalok őrjöngő tömege várja, hogy megrohamozhassa az új bevásárlóközpont, mikor is feltűnik az a fekete inges fiú, aki Lady Gagát megszégyenítő mozdulataival egyszerűen ellopja a show-t. A fiút egyébként Brendan Jordannek hívják, és az ominózus eset óta saját Youtube-csatornát is indított.

Tánc a zuhany alatt

A videó tanulsága: mindig nézz a hátad mögé, mielőtt nekiállsz elkészíteni wannabe énekesnői Youtube-videódat. A felvételen látható kisfiú tökéletes koreográfiát rittyentett a fürdőszobában dalolászó nővére mögé.

Az élő adás bája

2016 nyarán egy riporter éppen Louisiana fővárosából, Baton Rouge-ból jelentkezett be, amikor hirtelen mögötte termett egy helyi fiúcska, hogy furcsa táncával feldobja kicsit az élő kapcsolást. A riporter láthatóan nem tud a mögötte zajló attrakcióról, így teljes nyugodtsággal végigviszi a bejelentkezést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.