Som-Balogh Edina megmutatta a kislányát - Fotó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
fotó Som-Balogh Edina kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, aki a Lilien nevet kapta. Az apróságról nemrég egy fotót is megosztott a színésznő. apukája vállán alszik a csöppség.

Régóta szeretett volna második gyermeket Som-Balogh Edina, és nem is olyan rég valóra vált az álma. Kislánnyal bővült a boldog családjuk, Lilien egészségesen, természetes úton jött a világra, ugyan egy kicsit késett: a kelleténél picivel több időt töltött anyukája pocakjában. Persze ezt senki nem bánta, hiszen a lényeg, hogy már velük van a csöppség, akit nemrég meg is mutatott a színésznő Facebook-oldalán.

Megmutatta kislányát Som-Balogh Edina Fotó: Polyák Attila/Origo

Som-Balogh Edina egy hihetetlenül édes fotót tett közzé Lilienről, aki éppen apukája vállán pihen. A kép természetesen a rajongók tetszését is elnyerte, mindenki csak gratulálni tudott az édes kislányhoz.

Itt a megoldás az oktatási rendszer problémáira? http://www.life.hu/csalad/20170327-brief-coaching-az-oktatasban-suto-hajni-interju.htmlEgy nagyszénási iskolában már sikerrel alkalmazzák a megoldásfókuszú brief coachingot – az eredmény: motiváltabb diákok és elégedettebb tanári kar. A kísérlet tovább folytatódik és hamarosan dokumentumfilm is készül arról, hogy miként változtatja meg egy problémás osztály struktúráját a Solutionsurfers által Magyarországra hozott, külföldön már évtizedek óta jól működő coaching módszer. Sütő Hajni írása következik. CsaládThinkstockZámbó Krisztián volt kedvese elvetette a zenész ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20170328-zambo-krisztian-exe-elvetette-a-gyermekeit.htmlZámbó Krisztián már két 8 éves ikergyermek édesapja lehetne, ha volt kedvese nem döntött volna másként a magzatok sorsáról. Elvetette a gyerekeket, amit Zámbó Krisztián a mai napig sajnál. CsaládOrigoMadonna ikerlányai, Esther és Stella megkapták első babájukat - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170327-madonna-ikerlanyai-megkaptak-elso-babajukat.htmlImádnivaló videót tett közzé a botrányhős Madonna örökbe fogadott gyermekeiről. A kicsik megkapták életük első babáját, nézd meg, hogy játszottak vele! CsaládOrigoLovasi András és Földes Eszter kapcsolatukról és gyerekvállalásról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20170327-lovasi-andras-es-foldes-eszter-gyereket-vallalna.htmlLovasi András és Földes Eszter a korkülönbség ellenére jól kiegészítik egymást a munkában és magánéletben egyaránt. Kapcsolatuk a gyermekvállalásra is készen áll, és a zenész szerint nagyon jó gyermekük lesz. Család--Megszületett Benedict Cumberbatch második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170327-megszuletett-benedict-cumberbatch-masodik-fia.htmlBenedict Cumberbatch, a Sherlock sztárja és párja, a színházigazgató Sophie Hunter második gyermeküknek örülhetnek - írja a DailyMail. Család--Harcba száll az örökségért Klapka György kitagadott fiahttp://www.life.hu/csalad/20170327-klapka-gyorgy-kitagadott-fia-harcol-az-oroksegert.htmlMúlt héten bombaként robbant a hír, hogy Klapka György a végrendeletében megtagadná az örökséget két fiától. A Story magazin azt írta, hogy Klapka legidősebb fia, György biztosan nem az Aranyember fia, és Christian sem a vér szerinti gyermeke az üzletembernek. A legidősebb fiú most elárulta, számított arra, hogy a végrendelet nem lesz számára kedvező. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.