Liptai Claudia féléves fogadalmat tett: mindennap posztol egy fotót

Forrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos -
fotó Liptai Claudia fogadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétgyermekes családanyaként bőven van dolga Liptai Claudiának, de a műsorvezető szereti teljesen lefoglalni magát. Talán ezért is kezdett egy újabb kihívásba, kíváncsian várjuk, sikerül-e!

Liptai Claudia nem panaszkodhat, hiszen két gyerek mellett nem nagyon unatkozik. Úgy tűnik azonban, hogy a műsorvezető szeret kihasználni minden percet, ezért is kezdett egy újabb kihívásba. Ugyan csak nemrég zárta le a kisfia születése után elindult féléves blogját, máris új projektbe kezdett, immár menyasszonyként.

Liptai Claudia fogadalmat tett Forrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos

Clau az Instagram-oldalán jelentette be ígéretét, így mindenki nyomon tudja követni, hogy betartja-e. A műsorvezető elhatározta, hogy fél éven keresztül minden áldott nap közzétesz magáról egy friss fotót! Így hiába nincs képernyőn, a rajongói mindig láthatják, hogyan fest kedvenc műsorvezetőjük. Már csak az a kérdés, hogy sikerül-e betartania Claudiának ezt az ígéretet.

Mától hat hónapig minden nap egy kép! #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.