Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia, aki mint ismeretes, nem elégedett szülési utáni alakjával, most újabb fotót posztolt a kisfiáról.

A frissen eljegyzett Liptai Claudia kisfia nő, mint a gomba. A műsorvezető szerencsére nem rejtegeti a kicsit, most is egy friss fotót tett közzé gyermekéről a közösségi oldalán:

Csigalesőben #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #akisfelfedező

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Korábban pedig közös fotót osztott meg a csemetéiről:

Panka és Marcell Forrás: Facebook/ Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal, BEST Magazin

Clau nemrég új kihívásba kezdett. Ha kiváncsi vagy, mi az, és vajon sikerül-e teljesítenie, kattins ide!

Megható, ahogy Liptai Claudia az édesanyjára emlékezikhttp://www.life.hu/csalad/20170507-meghato-ahogy-liptai-claudia-az-edesanyjara-emlekezik.htmlLassan hét éve, hogy Liptai Claudia édesanyja elhunyt, a népszerű műsorvezető pedig minden percben érzi a hiányát.CsaládOrigoLiptai Claudia álomszép családi képet posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170506-liptai-claudia-csaladi-fotoja.htmlMint ismeretes, Clau különleges fogadalmat tett: mindennap posztol egy fotót. Nos, a második napon egy családi fénykép került fel az Instagramjára. CsaládOrigoLiptai Claudia azért nem akarta látni az édesapját, mert a férfi alkoholista volthttp://www.life.hu/csalad/20170502-liptai-claudia-vegre-elarulta-miert-nem-akarta-latni-az-apjat.htmlMúlt héten, egy sajtótájékoztatón beszélt először arról Liptai Claudia, hogy miért nem volt hajlandó találkozni az édesapjával az utolsó éveiben. CsaládOrigoEzért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Közös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marcihttp://www.life.hu/csalad/20170422-kozos-foton-liptai-claudia-gyerekei-panka-es-marci.htmlLiptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. CsaládOrigoKapcsolatukról vallotta Liptai Claudia párja, Pataki Ádámhttp://www.life.hu/csalad/20170330-kapcsolatukrol-vallotta-liptai-claudia-parja-pataki-adam.htmlLiptai Claudia párja nem gyakran nyilatkozik az életükről, de most elárult egy-két titkot arról, milyen is a műsorvezetővel élni. Pataki Ádám szerint a sors is egymásnak teremtette őket, és a sírig tart majd a szerelmük. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.