Ábel Anita elárulta, miért nincs második gyermeke

Forrás: FB / Ábel Anita -
Ábel Anita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita egy gyönyörű kislány édesanyja, férjével már 15 éve vannak együtt. A családjuk tökéletes, bár a műsorvezető fiatalon két gyermekről álmodozott. Anita elárulta, miért nem valósult meg a vágya.

Ábel Anita és férje már 15 éve ismerik egymást, kapcsolatuk mintaszerű. A műsorvezető Garami Gábornak nyilatkozott családi életükről, és elárulta, mi a titkuk, hogyan tudják még most is életben tartani a lángot. „Mi egy nagyon összeillő puzzle vagyunk” - mondta Anita egyszerűen, és elárulta, ő mindig is tudta, hogy megtalálja majd a hozzá való férfit.

Ábel Anita elárulta, miért nem született második gyermekük Forrás: FB / Ábel Anita

Biztos volt abban, hogy neki szép családja lesz: talál egy jó férjet, és lesz gyerekük, csak akkor még azt gondolta, hogy kettő. Anita elárulta, hogy miért nem született második gyermekük. „

Mi semmit nem tettünk az ellen, hogy ne legyen második. Az élet ezt így akarta.

mi az, amit mindig ő csinál a lányával

Párkapcsolati konfliktusok, fókuszban az Y generáció! – Tari Annamária előadásahttp://www.life.hu/csalad/20170530-parkapcsolati-konfliktusok-fokuszban-az-y-generacio-tari-annamaria-eloadasa.htmlFelgyorsult a világ, minden azonnal kell, több és gyakoribb ingerek érnek minket, a fogyasztói társadalom elhozta a dobd el, vegyél újat/cseréld le hozzáállást, az online tér pedig látszólag lehetőségek egész sorát rejti, de igazából leszakítja rólunk az emberségünk legfontosabb alapköveit. Tari Annamária előadása nyomán járjuk körbe a 21. századi párkapcsolatokban fellelhető konfliktusok okait – az Y generációra kiélezve. Család--Hamarosan megszülethetnek a Clooney-ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20170530-barmikor-vilagra-johetnek-george-clooney-ikrei.htmlBármelyik nap megszülethetnek az ikrek, ezért már George sem utazhat olyan távoli helyekre a kismamától, nehogy lemaradjon a nagy pillanatról. Család--Czippán Anett második gyermekével várandóshttp://www.life.hu/csalad/20170530-czippan-anett-masodik-gyerekevel-varandos.htmlHatalmas örömhírt jelentett be a magyar műsorvezető: Czippán Anett második gyermekével várandós. Kisfia, Olivér nagyon örült a hírnek, mert már nagyon szeretett volna egy kistestvért.Család--Családi hosszú hétvégét tervezel? TOP 5 hely, ahol garantált a pihenés az egész család számára!http://www.life.hu/csalad/20170529-csaladi-hosszu-hetvege-top5-hely-ahol-garantalt-a-pihenes-az-egesz-csalad-szamara.htmlPár nap, és itt a nyár, hurrá! Ezt köszöntve pedig rá is bukkanhatunk egy csodás, háromnapos hétvégére. Választhatod azt, hogy otthon maradsz, és megpróbálod magad utolérni a hétköznap felhalmozott teendőiddel, vagy kikapcsolsz egy kicsit, és élvezed az életet a családoddal együtt. A legjobb, ha minden felesleges stresszfaktort kiiktatsz erre a pár napra, és engeded, hogy egy családbarát szálloda vegye át tőled a feladatok listáját. Család--Kiderült, hogy Fásy Ádámnak két nőtől három lánya vanhttp://www.life.hu/csalad/20170530-fasy-adamnak-ket-notol-harom-lanya-van.htmlFásy Ádám kislányát, Zsülikét mindenki ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy nem ő a magyar műsorvezető egyetlen gyermeke. Van még két lánya, sőt már unokái is! Család--Tüdéri fotót posztolt Miciről az édesapja, Nánási Pálhttp://www.life.hu/csalad/20170529-ilyen-aranyos-fotot-posztolt-micirol-nanasi-pal.htmlA fényképész természetesen Ázsiába is magával vitte a gépét, hiszen most egy nem mindennapi környezetben van lehetősége képeket készíteni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.