Furcsa neveket kaphatnak a Clooney ikrek

ikrek George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan itt az idő, Amal Clooney bármelyik pillanatban világra hozhatja a híres ikreket. De vajon milyen neműek a babák, és hogy fogják hívni őket? 

Ahogy azt már megírtuk korábban, George Clooney végre feladta az agglegények életét. Megállapodott gyönyörű felesége mellett, és idén év elején azt is bejelentették: duplán bővítik a családjukat, Amal ugyanis ikrekkel terhes.

Nemsokára megszületnek az ikrek, de vajon hogy fogják hívni őket? Forrás: Valery Hache / AFP

Azóta mindenki feszült figyelemmel kíséri a sztárpár életét, hiszen eddig nem tudtuk, hogy kisfiúk, kislányok, vagy esetleg egy fiú egy lány növekszik-e a csinos feleség szíve alatt. Arról viszont már esett szó, hogy a névadás kapcsán bizony nincs egyetértés a házasok között: napvilágra került, hogy a híres színész saját Tequila-márkájáról nevezné el a csemetéit, de Amal erről hallani sem akart.

Most viszont kiderült, hogy talán mégis George akarata válik valósággá, minekutána Cindy Crawford egy rózsaszín és egy kék babaruhát ajándékozott a párnak. Az egyikre "Casa" a másikra "Migos" feliratot hímeztetett, Clooney Tequila cégét pedig történetesen Casamigos-nak hívják. Ezek szerint egy kisfiú és egy kislány fog hamarosan világra érkezni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.