Amit Oszter Sándor veje mondott, attól csak pislogunk

Forrás: Youtube -
Oszter Alexandra Oszter Sándor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és lánya talán soha nem fognak kibékülni, egyre jobba elfajul köztük a vita. A színművész nincs kibékülve Alexandra választásával, ezúttal a sztár leendő veje mondta el a véleményét.

Hosszú ideje zajlik a vita Oszter Sándor és Alexandra között, és egyelőre úgy tűnik, nem is fognak kibékülni egyhamar. A színművésznek nem tetszik lánya választottja, az eljegyzésüknek sem örül. Erről nyilatkozott nem is olyan rég Oszter Sándor, ezzel sikerült olajat öntenie a tűzre. Elindult a vita közte és lánya között, valamint Alexandra vőlegénye között, aminek talán soha nem lesz vége.

Oszter Sándor és lánya között folyik a vita Forrás: Youtube

Alexandra Facebook-oldalán egy posztban mondta el véleményét az apjáról, most pedig a vőlegénye tett közzé egy sokatmondó bejegyzést. Bár az egykori bokszoló azt állítja, nem Oszter Sándorról szól, a Ripost szerint valójában a színművészről írta a posztját. "Alkohol a Te barátod, mámora, Megölte amúgy is ingatag jellemed" - írta a többi között Popovics Tamás, aki azt is sejteti, hogy Oszter tehet az elfajult helyzetről.

Kiderült, mikor csalta meg utoljára Berki Krisztián Hódi Pameláthttp://www.life.hu/csalad/20170620-ekkor-csalta-meg-utoljara-berki-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata távolról sem mondható kiegyensúlyozottnak: hullámvölgyek, szakítások, megcsalások és meghiúsult esküvők tarkítják közös életüket. A sztármami ezúttal arról mesélt, mikor csalta őt meg utoljára kedvese.... Család--Csak ártanak azok az anyák, akik feláldozzák magukat az anyaság oltáránhttp://www.life.hu/csalad/20170618-artanak-azok-az-anyak-akik-felaldozzak-magukat-az-anyasag-oltaran.html„Én érted feladtam mindent!" – mondják majd évek múlva azok, akik nem mernek némiképp önzők, tudatosak lenni. Azok, akik fényárban úszó áldozatként élik meg a világ legtermészetesebb szerepét; az anyaságot. Ők azok, akik mindig a gyermek rendelkezésére állnak, akik félredobnak bármit - leginkább önmagukat -, ha a gyerekről van szó. Ismerd meg az anyaság mögé bújó önértékelési gondokkal küzdő nőket és segíts nekik! CsaládThinkstockZámbó Krisztián soha nem látott közös képet posztolt Jimmyvel - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170619-zambo-krisztian-kozos-kepet-posztolt-jimmyvel.htmlZámbó Krisztián 16 éve vesztette el édesapját, az ország pedig egy aranytorkú énekest. A fiú apák napja alkalmából mondott köszöntet édesapjának, és mutatott egy soha nem látott képet a királyról. CsaládOrigoBeyoncé ikreit nem engedik haza a kórházból http://www.life.hu/csalad/20170619-jelenleg-is-korhazban-vannak-beyonce-ikrei.htmlEgyelőre nem jöhetnek haza a sztárcsemeték a kórházból, valamilyen kisebb probléma miatt kell az intézményben maradniuk. Család--Kulcsár Edina számára nagyon fontos a család: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170619-kulcsar-edina-a-dedijevel-ment-a-dij-atadora.htmlNem mindennapi esemény történt Kulcsár Edina életében: elismerő díjat nyert, és különleges kíséretben volt része. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoBajor Imre lányának, Bajor Lilinek nagyon hiányzik az édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20170619-bajor-imre-lanyanak-hianyzik-az-edesapja.htmlBajor Imre lánya 3 éve vesztette el édesapját, de még most sem tette túl magát a színművész halálán. Azt reméli, hogy fentről látja, mit csinál, és nem okoz neki csalódást! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.