Megmutatta kisfiát Hargitai Bea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kisfia májusban lett kétéves. Bea az Instagramjára posztolt közös fotót a kis Jasonnel. 

Bea már nem egy interjúban mesélt a kisfiáról és arról, hogy imádja az anyaszerepet, csak azt nem érti, miért várt vele eddig.

#MatchyMatchy #momlife #mommyandson

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés,

Akkoriban a várandósságáról is mesélt, elmondása alapján ő majdnem "belehalt", és rettentően rossz élményei vannak, de gyermeke természetesen kárpótolja. Bea azonban azt sem tagadta soha, hogy a terhességet és az anyaságot is könnyebbnek képzelte, Imádja Jasont, de biztos abban, hogy nem akar több gyermeket.

Bea Prágában lakik, így egyedül kell megbirkóznia a hétköznapi problémákkal, ugyanis férje családja a tengerentúlon, a modell családja pedig Magyarországon él. "Prágában teljesen egyedül vagyunk. Senkit nem tudunk hirtelen felhívni, hogy gyertek, vagy segítsetek. Találtunk egy bébiszittert, magyar ráadásul, ami számomra fontos volt" – nyilatkozta korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.