Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokan tudják, hogy Béres Alexandrának van egy 4 évvel fiatalabb húga. Szandi most megmutatta Rékát: úgy festenek egymás mellett, mint két tojás. 

Béres Rékát és Alexandrát egyébként már nem egyszer ikertestvéreknek nézék, ami a képet látva egyáltalán nem csoda. A felvételt, amely egy csajos bulin készült, Szandi az Instagram-oldalán osztotta meg.

Csajos buli:):) #sisters #family #together #együtt #tengerpart #tesók #neckermann #katalogusbemutato #fun

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Elárulta születendő kisbabája nevét Czippán Anetthttp://www.life.hu/csalad/20171006-elarulta-szuletendo-kisbabaja-nevet-czippan-anett-musorvezeto.htmlAnett, párja és kisfia, a hatéves Olivér alig várják már az új jövevényt.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171006-hiressegek-uzentek-szinetar-doranak-aki-elarulta-down-koros-a-kisfia.htmlSzinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. CsaládOrigoElhagyta családját Mata Ricsihttp://www.life.hu/csalad/20171003-elhagyta-csaladjat-mata-ricsi-egykori-x-faktoros.htmlA minap arról írtunk, hogy megszökött otthonról az X-Faktor egykori gyereksztárja. Mata Ricsi összecsomagolt, és elindult, hogy a szülői háztól többszáz kilométerre lévő fővárosba költözzön. A családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk, aki egy idősebb rajongójával él, hamarosan hazatér. CsaládOrigoLiptai Claudia családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170930-liptai-claudia-csaladi-fotot-posztolt-a-facebookra.html11 hónapos lett Pataki Ádám és Liptai Claudia kisfia, Marcell. A család közös sétával és az arról készült fotóval ünnepelte a majdnem kerek évfordulót. Szinte hihetetlen, hogy a kisfiú mindjárt egy éves lesz. CsaládOrigoÍgy fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoSaját magához ment feleségül a 40 éves olasz fitneszedző, Laura Mesihttp://www.life.hu/csalad/20170930-sajat-magahoz-ment-felesegul-a-40-eves-olasz-fitneszedzo.htmlLaurának, az olasz fitneszedzőnek 2015-ben ért véget egy 12 éves kapcsolata. Akkor határozta el, ha 40 éves koráig nem talál újra párra, saját magához megy hozzá: és így is tett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.