Szabó Zsófin nem látszik, hogy már a nyolcadik hónapban van: fotó

Szabó Zsófi terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófinak az édesanyja küldött egy fotót, amit a csinos műsorvezető meg is mutatott a követőinek.

A leendő nagymama a Story Extrát nézve lefényképezte lányát műsorvezetés közben, és a következő mondatok kíséretében el is küldte Zsófinak a fotót "Kislányom, nézem a Story extrát és nem is látszik, hogy a 8. hónapban jársz a kisfiaddal!" És valóban, Zsófi nádszál vékony, szinte semmit sem hízott a terhesség alatt. Alaposan szemügyre kell vennünk, hogy lássuk, tényleg áldott állapotban van.

Természetesen a sztár ezt a kis üzenetváltást meg is osztotta követőivel közösségi oldalán. Posztjában pedig elárulta, hogy ő is nagyobb pocakra számított, de nem zavarja, hogy nem nőtt nagyobbra hasa. A lényeg az, hogy kisfia egészséges, ő pedig remekül érzi magát a bőrében. A súlya és a teste jelenleg nem nagyon érdekli, csak a baba születésére koncentrál, amit már a férfjével együtt nagyon várnak.



Könnyedén beléphet a milliomosok táborábahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20171009-gondtalan-nyugdijas-evek.htmlKényelmes nyugdíjas évek, amikor nem kell azon görcsölnünk, hogy miből fizetjük be a számlákat vagy el tudunk-e utazni egy hétvégére kikapcsolódni – sokan vágynak erre. Pedig nem kellene, hogy a gondtalan időskor elérhetetlen vágyálom maradjon, anyagi biztonságunkért és egészségünk megőrzéséért sokat tehetünk. Sokan pedig már tettek is érte: milliós a jelenlegi önkéntes nyugdíj- és egészségpénztári tagok tábora.HirdetésSzinetár Dóra nagyobbik fia ma 21 éves: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171008-szinetar-dora-nagyobbik-fia-ma-21-eves-foto.htmlSzinetár Dóra első szülött fia ma ünnepli 21. születésnapját. CsaládOláh Gergő a kezdetekről mesélt: interjúhttp://www.life.hu/csalad/20171008-olah-gergo-a-kezdetekrol-meselt-interju.htmlOláh Gergő hazánk egyik legtehetségesebb és legkedvesebb énekese. Ő aztán tényleg nem felejtette el, honnan indult: megmaradt annak a szerény fiúnak, aki annak idején Karancslapújtőről elindult a fővárosba. Család--Öt év után szakított pasijával Tyra Bankshttp://www.life.hu/csalad/20171008-ot-ev-utan-szakitott-tyra-banks-es-erik-asla.htmlTyra Banks modellből lett műsorvezető és Erik Asla öt évig voltak együtt. Ám a 43 éves Banks mostantól egyedülálló anyuka. Család--Bajkeverő kölkök - Amikor pár percre félrenézel; fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171006-bajkevero-kolkok-par-percre-felrenezel-szulok-gyerekek-fotok.htmlSzerinted a fény sebessége a leggyorsabb dolog? Ha szülő vagy, akkor tudod, hogy nem. A gyerekek sokkal gyorsabbak, főként, ha valami rosszalkodásról van szó! Igazi katasztrófát képesek véghezvinni akár 2-3 perc alatt is. CsaládOrigoCsősz Bogi elmondta, miért nem szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20171007-csosz-bogi-elmondta-miert-nem-szeretne-meg-gyereket-szulni.htmlAz már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. CsaládOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.