Vasvári Vivien meztelenül pózol a gyermekével: fotó!

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fotó kisbaba meztelen Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen meghitt fotót még sosem láttunk Viviről. 

Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben indulása óta egyre nagyobb hírnévnek örvend. Ám ez azzal is jár, hogy egyre több kérdés merül fel Vivivel kapcsolatban, de a szexi szőkeség szerencsére nem jön zavarba, ha az életéről kell mesélnie.

Nemrég például egy exkluzív interjú keretein belül arról beszélt a Life.hu-nak, hogy volt idő, amikor őt sem vetette fel a pénz. Elárulta, hogy a családja a szegénységből jött fel, és azt is, hogy kire büszke a leginkább.

Most pedig egy meztelen fotót tett közzé az oldalán, ami ugyan textilmentes, mégis inkább meghitt és érzelmes, mint erotikus vagy kirívó. Vivien az anyaság érzéséről mesélt a követőinek:

"A szívem alatt hordtam őt míg meg nem történt velem a legnagyobb csoda, és életet adtam kislányomnak. Ő az, aki minden szeretetével, mosolyával megadja azt az érzést, amire mindig is vágytam...anyának lenni. Azzal, hogy anya lettem, visszafordíthatatlanul elindultam azon az úton, amin lennem kell. Nincs olyan reggel és este, amikor ne lennék hálás azért, hogy vagy nekem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.