Ördög Nóra és Nánási Pál válságba kerültek: videó

Nánázsia videó Nánási Pál Ördög Nóra vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nánázsia fantázianévre hallgató vlog az Ázsia Expressz forgatásán készült - így akarta a sztárcsalád bemutatni nem mindennapi mindennapjait.

Nóri és férje nem titkolták el a nehéz pillanatokat sem, így a legutóbbi részben azt láthattuk, amikor Pali besokall a gyerekekkel való folytonos utazástól és azt tervezgette, hogy hazautazik Micivel és Vencivel.

Szerencsére hamar túljutottak anehézségeken és megbeszélték, hogy közösen folytatják tovább a kalandot.

Érzéki csalódásra felkészülni! - Ezektől a képektől félő, hogy kiég az agyadhttp://www.life.hu/csalad/20171117-erzeki-csalodasra-vicces-fotok.htmlTe hiszel a saját szemednek? Ezeket a képeket látva megkérdőjelezed majd a fizikát, és az egész, tapasztalataid alapján megismert világot. Érdemes megnézned a saját családi fotóalbumodat is, mert érdekes gyöngyszemekre bukkanhatsz, még a „Csinálj 10-15 képet, hogy az egyik biztosan jó legyen" korszak előttről. Család--Az ideális férfi 9 tulajdonságahttp://www.life.hu/csalad/20171117-az-idealis-ferfi-9-tulajdonsaga-parvalasztas.htmlSzokták mondani, hogy a nők fiatalon a rossz fiúkat szeretik, de idősebb korban inkább a megbízhatóak mellett állapodnak meg. Mégis vannak olyan ismert emberek, akiket a nők legnagyobb százaléka vonzónak tart. Ezek szerint van egyetemes „jó pasi”? Bizony, ez így igaz! Mutatjuk is, hogy melyek azok a tulajdonságok, amik azonnal beindítják a nők fantáziáját. Család--Az ideális férfi 9 tulajdonságahttp://www.life.hu/csalad/20171117-az-idealis-ferfi-9-tulajdonsaga-parvalasztas.htmlSzokták mondani, hogy a nők fiatalon a rossz fiúkat szeretik, de idősebb korban inkább a megbízhatóak mellett állapodnak meg. Mégis vannak olyan ismert emberek, akiket a nők legnagyobb százaléka vonzónak tart. Ezek szerint van egyetemes „jó pasi”? Bizony, ez így igaz! Mutatjuk is, hogy melyek azok a tulajdonságok, amik azonnal beindítják a nők fantáziáját. Család--Lemondott beteg magzatáról Hadas Kriszta: még ma is sokat gondol ráhttp://www.life.hu/csalad/20171118-lemondott-beteg-magzatarol-hadas-kriszta-jon-a-baba.htmlHadas Kriszta a Jön a baba című műsor új évada kapcsán a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.CsaládOrigoÍgy lehet újra szeretni valakit a hűtlenség utánhttp://www.life.hu/csalad/20171116-igy-lehet-ujra-szeretni-valakit-a-hutlenseg-megcsalas-utan.htmlAz embereket két dolog hajtja; a biztonság és a kaland iránti vágy. Ezt a kettőt pedig egy hosszú távú párkapcsolatban nagyon nehéz egyszerre megélni, de nem lehetetlen. Rengeteg energiára, megfelelő érzelmi intelligenciára, valamint hatékony kommunikációra van hozzá szükség, mindkét fél részéről. Ám, ha valamelyik hiányzik, úgy képbe kerülhet az a bizonyos harmadik fél. Sokan úgy érzik, egy megcsalás után nincs visszaút, de ez közel sincs így. Család--Transzvesztita hercegnők tanítják az bölcsődéseket: videó!http://www.life.hu/csalad/20171114-ovodasokat-tanitanak-transzvesztita-hercegnok.htmlA hercegnőnek öltözött transzvesztiták játékos módon mesélnek a kicsiknek a nemváltásról, a transzvesztita életmódról, és még sok más dologról is. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.