Sarolta hercegnő nagyon várja, hogy kistestvére legyen

testvér Katalin hercegné Sarolta hercegnő Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné áprilisban ad életet harmadik gyermekének, György herceg már ismeri az érzést, de Saroltának ez egy teljesen új helyzet: kiderült, mennyire várja, kistestvérét. 

Katalin és Vilmos szeptember elején jelentették be, hogy bővül a családjuk. Mint kiderült, áprilisban érkezik a harmadik trónörökös, azt azonban egyelőre nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú érkezik a hercegekhez, bár a pletykák szerint két kislányt hord a szíve alatt Katalin. György hercegnek már van rutinja a kistesókkal, Saroltának azonban új lesz a helyzet, de egy bennfentes elárulta, ő hogyan fogadta a hírt.

Örül Sarolta hercegnő a kistesónak "Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth "

A pici hercegnő a hírek szerint nagyon várja, hogy megszülessen a legfiatalabb trónörökös. A szülők természetesen beavatják a gyerekeket a kicsi érkezése körüli előkészületekbe - írja a US Magazine. Azt is kikotyogták a bennfentesek, hogy milyen neveket választottak a legfiatalabb családtagnak: Alíz és Emma lesz, ha kislány születik, Artúr és Henrik pedig akkor, ha kisfiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.