Állítják: Katalin két kislányt hord a szíve alatt

ikrek terhesség Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen külföldi forrás elárulta, Katalin ikrekkel terhes, ráadásul már azt is tudjuk, hogy két kislányt hord a szíve alatt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Katalin és Vilmos szeptember elején hivatalosan is bejelentették, hogy a hercegné áldott állapotban van. Ám sajnos az a visszatérő betegség, ami Katalin előző két terhessége alatt is megjelent, most is felütötte a fejét.

Ennek következtében a várandósság első három hónapját gyakorlatilag fekve töltötte, semmilyen nyilvános eseményen nem jelent meg, komoly problémákkal küzdött. Ám szerencsére az első trimesztert követően alább hagyott a dolog, és újból visszatérhetett a régi kerékvágáshoz.

Ha a hír igaz, két kislánnyal bővül a királyi család Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Sőt, azt is elárulta, hogy otthon szeretné világra hozni harmadik gyermekét. Most pedig egy neve elhallgatását kérő informátor állítja, hogy Katalin és Vilmos ikreket vár.

Egész pontosan két kislányt. Az ismeretlen informátor azt is tudni véli, hogy a királyi pár milyen neveken gondolkodik a lányok számára: Victoria, Alice, Olivia, Alexandra és Elizabeth - írta meg a Lifeandstylemag.

Sebestyén Balázs is részt vesz a "Száraz november" mozgalombanhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-sebestyen-balazs-csatlakozott-a-szaraz-november-mozgalomhoz.htmlSebestyén Balázs egy hónapon át egyáltalán nem fogyaszthat alkoholt: ő is csatlakozott a "Száraz november" nevű mozgalomhoz. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka a pókerről, illetve a játékszenvedélyről mesélt: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171102-ezt-gondolja-a-jatekszenvedelyrol-majka.htmlMajka nem titkolja, hogy szeret pókerezni, ahogy azt sem, hogy bizony nagy összegeket nyert már vele. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator nem bírja az alkoholt: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171102-cinthya-dictator-berugott.htmlCinthya Dictatorról egy olyan felvétel került napvilágra, amely teljesen egyértelművé teszi a kérdést, hogy a fiatal művész miért nem fogyaszt soha alkoholt. TV + SztárokOrigoElkészült az Álomutazó klipje: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-ilyen-lett-az-alomutazo-klipje.htmlRadics Gigi és Varga Viktor együtt hajtották álomra a fejüket, és álmukban felbukkant Stohl András, Szabó Győző, Ábel Anita, Schell Judit, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, mi több, Hajdu Steve is. TV + SztárokOrigoMegható sorokkal emlékezik Karda Bea Som Lajosra http://www.life.hu/sztarok/20171102-igy-emlekezik-som-lajosra-karda-bea.htmlKarda Bea a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben megható sorokat ír volt férjéről, Som Lajosról. TV + SztárokOrigoÖrök kizárásra került Harvey Weinstein http://www.life.hu/sztarok/20171101-orokre-kizartak-harvey-weinsteint.htmlAz Amerikai Producerek Céhe döntött Harvey Weinstein ügyében: örökre kizárta a producert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.