Csobot Adél és Istenes Bence így tudta meg, hogy fiuk lesz

Csobot Adél Istenes Bence fiú terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence a második gyermeküket várják, ismét kisfiuk lesz: elmesélték, hogyan tudták meg a gyermekük nemét.

Instagram-oldalukon jelentették be Adélék, hogy ismét gyermeket várnak, egyúttal azt is elárulták, hogy kisfiuk lesz. Adél és Bence is csak néhány napja tudták meg az örömhírt, ráadásul nagyon különleges módon értesültek arról, hogy kisfiuk vagy kislányuk lesz.

Második gyermekük is kisfiú lesz Forrás: Instagram/Istenes Bence

Ezek után a családi ebédre anyukám és Bence édesanyja egy szép dobozzal érkezett.

„A reggeli rosszullét fürdőszobából kiszűrődő hangjaira ébredtem. Amikor Adél visszatért a szobába, már nem volt szükség szavakra, csak nevettünk és öleltük egymást"

A világ 10 legrosszabb országa - Ide nem jó ötlet gyermeket szülnihttp://www.life.hu/csalad/20180308-a-vilag-10-legrosszabb-orszaga-nem-jo-otlet-a-csaladalapitas-gyermekvallalas.htmlGyermeket szülni bárhol lehet, de nem mindegy, hogy milyen körülményeket tudunk szülőként biztosítani. Ez utóbbi azonban nem csupán tőlünk függ, az ország, ahol családot alapítunk is nagyban befolyásolja, hogy milyen esélyekkel indul el az életben csemeténk. Számos olyan ország van, ahol siralmas a nők helyzete, de ezek nem mindegyike szerepel a következő listán, ahol az elsődleges szempont a rossz oktatási rendszer, közbiztonság, gazdasági és egészségügyi állapot volt. Család--Furcsa éjszakai szokásáról vallott Szandi és férjehttp://www.life.hu/csalad/20180309-furcsa-ejszakai-szokasarol-vallott-szandi-es-ferje-bogdan-csaba.htmlSzandi és férje a mai napig imádják egymást, és ha úgy adódik, képesek akár hajnalig is fent maradni beszélgetni, miközben kolbászt és szalonnát eszegetnek. Család--Népharag zúdul az anyára, aki zombinak öltöztette egyéves kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180308-nepharag-zudul-az-anyara-aki-zombinak-oltoztette-egyeves-kisfiat.htmlZombinak öltöztette egyéves kisfiát születésnapjára és a kezébe egy emberi agy formájú tortát adott: az anyukát tette miatt most szinte szétszedi az internet népe. CsaládOrigoBerki Krisztián nem fizet gyerektartásthttp://www.life.hu/csalad/20180308-berki-krisztian-nem-fizet-gyerektartast.htmlBerki Krisztián és Pamela között nem zárult még le a harc a kislányuk felügyelete körül: erről nyilatkozott most a műsorvezető. Elárulta, nem fizet gyerektartást Pamelának. Család--Ilyen szépen kerekedik Nyári Dia pocakja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180308-ilyen-szepen-kerekedik-nyari-dia-pocakja-foto.htmlCsodaszép fotót osztott meg kerekedő pocakjáról Nyári Dia, aki nyárra várja első gyermekét. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoKülönleges módon tudták meg második babájuk nemét Istenes Bencéékhttp://www.life.hu/csalad/20180308-kulonleges-modon-tudtak-meg-masodik-babajuk-nemet-istenes-benceek.htmlTegnap tudatatta a nagyvilággal Csobot Adél és Istenes bence, hogy haramosan kisbabájuk születik. A Story magazinnak most a várandósság részletieről is meséltek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.