Nyílt levélben könyörög lányának Weisz Fanni kétségbeesett édesanyja

édesanya Weisz Fanni Léránt Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétségbeesett édesanya, Léránt Ágnes azért fordult a nyilvánossághoz, mert úgy érzi, gyermeke élete veszélyben van, valami nagyon rossz fog történni Fannival - írja a Bors.

Nemrég derült ki, hogy Weisz Fanni többszörös adótartozás és -behajtás terheli a cégét, valamint a 2023-ig a cégalapítástól is eltiltották. Az édesanyja - akit egyébként a siket modell közelgő esküvőjére nem hívott meg, és jóformán szóba sem áll vele - nagyon aggódik lánya miatt, ezért nyílt levelet jutatott el a Bors szerkesztőségébe. Ebből idézünk.

Weisz Fanni édesanyja teljesen kétségbe esett Forrás: FEM3 Café

"Kérem, miután olvassák, gondoljanak bele abba az érzésbe, hogy egy édesanya nem tudja átölelni a kislányát, akit a világon mindennél jobban szeret. Nem tud vele lenni, segíteni abban a nehéz helyzetben, amibe került a gyermeke. Számomra ismeretlen emberek próbálják irányítani, befolyásolni siket lányomat, akitől jelenlegi párja elzár. Telefonján úgy kommunikál, mintha a lányom lenne, teljesen furcsa, kislányom természetével ellentétes dolgokat műveltet a gyermekemmel. Önökben jogosan vetődik fel a kérdés, miért nem csinálok semmit? Igen, próbálok a magyar jogrendszer útvesztőjében kiigazodva, a legkisebb negatív hozadékkal eljárni. Mindenhol áthatolhatatlan falakba ütköztem. Ezért egyetlen lehetőségem maradt, a nyilvánosság, bízva abban, hogy Fannihoz valaki által eljut az üzenetem" - kezdte levelét Ágnes, majd Hajmásy Péterhez, lánya vőlegényéhez szólt. "Ha ön valóban szereti a kislányomat, miért nem mutatja ennek jelét, miért alázza meg többször nyilvánosan, miért nem segíti akkor, amikor bajban van? Miért érzi, hogy sok embernek jobban van szüksége Fannira, mint fordítva? Miért kommunikál velünk Fanniként? Miért gondolja, hogy írását, annak stílusát nem ismerjük? Miért burkolózik hallgatásba a cég körül kialakult NAV-problémánál? Miért próbálja a tényeket elbagatellizálni, elferdíteni? Ön szerint ki a valódi felelőse a kialakult céges problémának? Miért nyilatkozta le többször is nyilvánosan, hogy ön intéz mindent Fanni helyett? Ezt a kijelentését és az ebből fakadó felelősségét az adóhatóság előtt is vállalni fogja? Miért nem segített ebben az elmúlt két és fél év alatt? Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csont-sovány? Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha halló lesz közös gyermekük, akkor majd Fannit háta mögött kibeszélik?" - idézte a lap a kétségbeesett édesanya sorait.

Weisz Fanni és párja, Hajmásy Péter Forrás: Instagram/realweiszfanni


Léránt Ágnes levelében természetesen biztosítja Fannit a szeretetéről, és arról, hogy nincsen olyan rossz dolog, amit ne bocsátana meg neki, de fél attól, hogy valami nagyon rossz dolog fog történni, ha a modell nem hallgat szerető családjára.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.