Így jelentette be párjának Kiss Ramóna, hogy babát vár: videó

terhesség Lékai Máté családalapítás Kiss Ramóna várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna a tévékamerák előtt mesélte el, hogyan is tudatta párjával, Mátéval, hogy kisbabát vár.

Alig pár hete jelentette be Kiss Ramóna, hogy párjával, Mátéval kisbabát várnak, a műsorvezető már a gömbölyödő pocakját is megmutatta. A pár majd' kicsattan a boldogságtól, nagyon vártak már arra, hogy családot alapíthassanak.

Ramóna most az RTL Klub kamerái előtt meghatódva árulta el, hogy már nagyon régóta tervezték a kisbabát.

Az életemben beköszöntött az az időszak, amire már nagyon régóta vágytam, hogy édesanya lehetek, illetve már vagyok, hiszen itt van a pocakomban a kisbabám. Nagyon régóta próbálkoztunk Mátéval. Eldöntöttük, hogy nem lesz idén esküvő, hanem családot szeretnénk, és ez nekünk sokkal fontosabb, mint maga az esküvő, úgyhogy vártuk azt a pillanatot, hogy mikor lesz pozitív a terhességi teszt."

A műsorvezető azt is elmesélte, hogyan árulta el párjának, hogy gyermeket vár.

Még mielőtt megcsináltam volna a tesztet, már tudtam. Nem tudom megmagyarázni, mit éreztem, csak felébredtem, és az mondtam magamban, hogy úristen, terhes vagyok! Míg Máté aludt, elrohantam a gyógyszertárba, megvásároltam két különböző tesztet, hazamentem és mind a kettő pozitív volt. Gyorsan elkezdtem Mátét ébresztgetni, hogy ébredj fel, apa leszel! És akkor hirtelen azt sem tudta, hogy hol van és mi van... De aztán óriási öröm volt, nagyon vártuk őt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.