Thomas Markle reméli, hogy meghívják az unokája keresztelőjére

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
Születés unoka Thomas Markle Meghan Markle Meghan hercegné család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatosan botrányokba keverte Meghan hercegnét apja, Thomas Markle, a hercegné ezért minden kapcsolatot megszakított vele. A férfi időről időre nyilatkozik a médiának. Most egyik barátja mondta el, mit tervez, ha megszületik az unokája. 

Hamarosan világra hozza első gyermekét Meghan hercegné. Ő és Harry herceg boldogan várják a kicsi érkezését. Ám a hercegné apja, Thomas Markle még mindig nem nyugodott bele abba, hogy lánya minden kapcsolatot megszakított vele, miután sorozatosan botrányba keverte őt. Egy levélváltás után az apa még mindig a médiában akarta megmutatni a kapcsolatukat, ezt azonban Meghan hercegné nem vette jó néven.

Thomas Markle még mindig reméli, hogy a lánya felhívja Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

A Mirror cikke szerint Thomas Markle még mindig nem adta fel, reménykedik benne, hogy meghívják az unokája keresztelőjére, vagy legalább láthatja a kicsit a születése után. Az egyik barátja mesélte el a lapnak, hogy a hercegné apja tisztában van vele, nem hívja majd fel telefonon a pár, hogy közölje vele az örömhírt.

Így ha megszületik a királyi család legújabb tagja, akkor egy helyi kocsmában ünnepel majd néhány sör társaságában.

A gyerekek néha túl őszinték – Bókok, melyek a végsőkig aláznakhttp://www.life.hu/csalad/20190408-a-gyerekek-neha-tul-oszintek-bokok-melyek-a-vegsokig-alaznak.htmlA kicsik őszinték, ami igazi kis kinccsé teszi minden szavukat. Ugyanakkor gyakran kínosan érinti a szülőket, legyen szó utcai megnyilvánulásról vagy a négy fal között elhangzó „bókokról”. CsaládOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Harsányi Leventehttp://www.life.hu/csalad/20190408-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannal-interju-harsanyi-levente.htmlEzúttal Harsányi Leventével beszélgettem előző életekről, halálról, hitről, szeretetről. Tartsatok velem! CsaládOrigoMeghan hercegné anyja segít majd a hercegi párnak a baba születése utánhttp://www.life.hu/csalad/20190409-meghan-hercegne-anyja-segit-majd-a-hercegi-parnak-a-baba-szuletese-utan.htmlHamarosan világra hozza első gyermekét Meghan hercegné, Harry herceg felesége. A pontos dátumot szokás szerint nem hozta nyilvánosságra a királyi család, ám a bennfentesek elárulták, hogy a hercegné édesanyja, Doria Ragland hamarosan Londonba utazik. Család--Támadják Ördög Nórát, amiért hetekre kivette Micit é Vencelt az óvodából: a műsorvezető válaszolthttp://www.life.hu/csalad/20190409-tamadjak-ordog-norat-amiert-hetekre-kivette-micit-e-vencelt-az-ovodabol-a-musorvezeto-valaszolt.htmlÖrdög Nóra az Ázsia Expressz második évada miatt ismét útnak indult a családjával. Ezúttal Srí Lankán tölti ideje nagy részét a Nánási–Ördög família. Természetesen vannak olyan kommentelők, akik amiatt bírálják a sztárszülőket, mert hetekre kivették gyerekeiket az óvodából. CsaládOrigoÍgy kacag Szinetár Dóra kisfia – kiakadt a heti cukiságmérőhttp://www.life.hu/csalad/20190409-igy-kacag-szinetar-dora-kisfia-felrobbant-a-heti-cukisagmero.htmlSzinetár Dóra és családja is kihasználta a meleg tavaszi időjárást és a szabadban programoztak. A kicsi Beni szemmel láthatóan jól érezte magát, míg anyukája labdázott. CsaládOrigoÍgy fogadta a család Palik Lászlót, amikor hazatért az Exatlon Hungarybőlhttp://www.life.hu/csalad/20190408-igy-fogadta-a-csalad-palik-laszlot-amikor-hazatert-az-exatlon-hungarybol.htmlBár még tart az Exatlon Hungary című műsor, Palik László már hazatért, hiszen a forgatásnak vége. A műsorvezető most elárulta, hogyan fogadta a családja a hosszú távollét után. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.