Újabb gyermeket szeretne Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél Istenes Bence család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél elárulta, kedvesével, Istenes Bencével szeretnének egy harmadik gyermeket is.

Csobot Adél és Istenes Bence két kisfiút nevelnek: Nátán hároméves, a kis Ádin pedig most nyolc hónapos. A pár nem titkolja, örülnének, ha tovább gyarapodna a család.

Jövőre még nem leszek háromgyerekes anyuka, vagy ki tudja... Nem tudom, lehet, hogy igen. (...) Tudnék azonosulni azzal az Adéllal, akinek van három gyereke, sőt, akár négy is. Szóval a jövőben mindenképpen nagy családdal képzelem el magam, szeretnénk még babát” – idézi Csobot Adél szavait a Családvarázsból a Blikk.

Kiderült az is, hogy titokban az egész család egy kislányra vágyik.

Online mamik, avagy így nevelnek gyereket az Y generációs anyákhttp://www.life.hu/csalad/20190430-online-mamik-avagy-igy-nevelnek-gyereket-az-y-generacios-anyak.htmlAz Y generációs, tehát az 1980 és 1994 között született anyák sok mindenben másként nevelik gyermekeiket, mint a szüleik korosztálya. Következő összeállításunkból kiderül, milyen változások történtek a korábbi időszakokhoz képest. CsaládOrigoVerset szaval Sztankay István unokája – videóhttp://www.life.hu/csalad/20190502-verset-szaval-sztankay-istvan-unokaja.htmlAnyák napja alkalmából szaval verset Sztankay István unokája, Frigyes. CsaládOrigoNyílt levél - "El akartam hagyni a gyerekemet"http://www.life.hu/csalad/20190429-olvasoi-level-anya-letemre-el-akartam-hagyni-a-gyerekemet.htmlAnyának lenni csodás áldás. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szülőséggel járó kötelességek olykor bizony inkább menekülésre késztetnének. CsaládOrigoA magyar énekesnő, Marge vetéléseiről vallott - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190430-a-magyar-enekesno-marge-veteleseirol-vallott.htmlMásodik gyermekét várja Marge, de boldogságát sok veszteség előzte meg: háromszor is elvetélt. CsaládOrigoDr. Novák Hunor reagált arra, hogy Charlize Theron kislányként neveli a kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190501-dr-novak-hunor-reagalt-arra-hogy-charlize-theront-kislanykent-neveli-kisfiat.htmlDr. Novák Hunor kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy Charlize Theron hétéves gyermeke transznemű. Család--Jobb ember leszek! mozgalom: az őszinte mosolyé volt a főszerep áprilisbanhttp://www.life.hu/csalad/20190430-jobb-ember-leszek-mozgalom-az-oszinte-mosolye-volt-a-foszerep-aprilisban.htmlAlapvetően egy empatikus, kedves embernek tartom magam, még ha nem is a szó hagyományos értelmében. Azt gondoltam, naponta valakire rávillantok egy mosolyt, és a kihívást teljesítettem. Az első napon tudatosult bennem, hogy ez többről szól, és nem annyira gondoltam át ezt a dolgot. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának áprilisi kihívását szerkesztőségünk titkára, Futár Tímea teljesítette. Az ő beszámolója következik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.