daganatos betegségek Michael Douglas gégerák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A daganatos betegség bárkit utolérhet: nem véd ellene sem a világhírnév, sem a gazdagság. S hiába figyeljük sanda szemekkel az életük minden részletét kiteregető sztárokat, egy halálos kórral szembeni küzdelem és a fölötte aratott győzelem lelkesítő példa is lehet bárki számára. Remény a túlélésre. Michael Douglasről alig egy éve röppent fel az ijesztő hír, miszerint gégerákot diagnosztizáltak nála az orvosok.

Lélek és füst

Az akkor hatvanöt éves sztár soha nem is titkolta, hogy a dohányzás végigkísérte az életét, és a napi minimum, amellyel bombázta a szervezetét, az fél doboz cigaretta volt.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!






AFP
AFP

Az sem maradt titokban, hogy az Oscar-díjas színész fiát, Cameron Douglast drogkereskedelem miatt öt évre ítélték, ami köztudomásúan padlóra küldte az édesapát. Hogy saját gyermekét nem tudta megóvni a tett elkövetésétől és annak következményeitől, a tehetetlenség érzése és a fájdalom is hozzájárulhatott a daganatos megbetegedéshez.

Amikor nem veszik észre...

A betegséggel kapcsolatos híreket a sztár szóvivője óvatosan, szinte cseppekben adagolta a közönség felé, így tudhattuk meg, hogy a daganatot már az előrehaladott, negyedik stádiumban fedezték fel az orvosok. Ez az a szakasza a betegégnek, amelynél már szinte lehetetlen visszafordítani a folyamatot, ahol csekély az esély a túlélésre. Arról nem érkezett értékelhető hír, hogy az orvosi figyelmetlenség miatt diagnosztizálták már a hírességet a végső stádiumban, vagy a betegség volt halálosan agresszív és gyors.

Tipp! Elindult a Balaton Sound! Képekért katt ide!






AFP
AFP

Kemoterápia - és ami mögötte van

A kezelés, amely nyolchetes kemoterápiával indult, hihetetlenül megviselte a már nem fiatal sztár szervezetét: ijesztő fotók és hírek jelentek meg a sajtóban, amelyen a népszerű színész évtizedeket öregedve, csontsoványra fogyva, szinte csak önmaga árnyékaként jelent meg.

Ma azonban már úgy tűnik, túl van a nehezén, és az azóta megjelent interjúkban arról beszél, nagy reményeket fűz ahhoz, hogy a betegség nem fog kiújulni, és arról is, hogy gyógyulását elsősorban felesége, családja és a rajongók szeretetének tulajdonítja. Ahogy azt is sikeres gyógyulása után fogalmazta meg, hogy egyszer csak eljött az a pillanat az életében, amikor már értékelni tudja azokat a dolgokat, amelyek valóban fontosak, és ez a családja.

Gyönyörű, trendi, de nagyon veszélyes a nyár cipőslágere!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110531-egeszsegtelen-a-legujabb-cipo-divatorulet.htmlHíznia kell Michael Douglasnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-hiznia-kell-michael-douglasnek.htmlMichael Douglas készül a visszatérésrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-michael-douglas-forgatni-keszul.htmlMichael Douglas: Vége!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110110-michael-douglas-vege.htmlApja teljesen összetört Michael Douglas betegsége miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-michael-douglas-meggyogyult.htmlA 10 legveszélyesebb rákbetegség - Miért nincs rájuk gyógymód?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20100929-a-10-legveszelyesebb-rakbetegseg-miert-nincs-rajuk-gyogymod.html1,5 kilós daganatot operáltak le egy perui nő arcárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110704-teljes-arcatultetest-vegeztek-egy-22-eves-lanyon-peruban.htmlMindenki ledöbbent: Tóth Gabi rákos?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110622-mindenki-ledobbent-toth-gabi-rakos.htmlCsak erős idegzetűeknek! Egy kilogrammos követ operáltak ki egy férfibőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110612-csak-eros-idegzetueknek-egy-kilogrammos-kovet-operaltak-ki-egy-ferfibol.htmlEz a titka Hugh Hefner kivételes férfiasságának!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110610-ez-a-titka-hugh-hefner-kiveteles-ferfiassaganak.htmlMarilyn Monroe sem volt tökéletes - Dadogó sztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110610-a-dadogas-okai-es-kezelese.htmlMichael Douglas tolószékbe került?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-michael-douglas-toloszekbe-kerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.