Partidrogot csempésztek Orosz Barbara italába

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
drog Orosz Barbara rosszullét partidrog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Másnap olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, nem is tudom végigcsinálni a napot" - írta Orosz Barbara. A műsorvezető arra gyanakszik, valaki partidorgot tett az italába.

A gyönyörű műsorvezetőről sokan tudják, hogy az egészséges életmód híve, odafigyel a táplálkozásra, sportol, nem dohányzik és csak néha iszik alkoholt. Nemrég egy zártkörű partin azért koccintott a barátokkal - bár ne tette volna!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Éjjel, otthon rám tört a hányinger, a gyomorfájdalom és az emlékképeim is összezavarodtak kissé. A stábommal másnap kora reggeltől késő estig forgattuk a műsoromat, de olyan rosszul voltam, hogy azt hittem nem is tudom végigcsinálni a napot" - idézte a műsorvezetőnőt a BorsOnline. Barbara közösségi oldalán hívta fel a lányok figyelmét arra, hogy ne fogadják el, ha egy ismeretlen itallal kínálja őket és tanuljanak az ő hibájából. A műsorvezető szerencsésen megúszta a történteket és nem tett feljelentést az ügyben.

Partidroggá az a szer válik, melyet egyszerűen, tabletta vagy por formájában lehet a szervezetbe juttatni, amely nem igényel bonyolult előkészületet, és amelytől - ha fennáll a lebukás veszélye - könnyen lehet megszabadulni. A témáról bővebben ITT olvashatsz.

Ma már létezik patidrogjelző pohár is, amelyről még többet EBBEN a cikkünkben olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.