Orvosi utasításra pihen Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Stuart C. Wilson -
pihenés terhesség Katalin hercegnő hányinger émelygés Málta Vilmos herceg gyermek rosszullét Kensington-palota utasítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarnak szűnni a hercegnő rosszullétei, ami miatt több nyugalmat és pihenést írtak elő számára.

Sok-sok pihenést és nyugalmat tanácsoltak orvosai Katalin hercegnőnek, akit szörnyű rosszullétek gyötörnek, mióta második gyermekét várja Vilmos herceggel.

Forrás: AFP/Stuart C. Wilson

A Kensington-palota jelentései szerint a hercegnő egyébként jól van, ám egy időre hanyagolnia kell királyi kötelességeit. A 32 éves hercegnő eleget is tett a javaslatnak: állandó hányingere és émelygése miatt le kellett mondania az első hivatalos szólóútját Máltára.

Amit a csillapíthatatlan terhességi hányásról tudni kell

Katalin hercegnő már a kis György herceggel való várandóssága alatt is találkozott az állandó rosszullétekkel, ami miatt komoly kezeléseket igényelt. A hányás és az émelygés a terhesség bizonyos szakaszaiban még normális, ha azonban gyakorivá válik, azonnali orvosi segítségre van szükség. A témáról ITT olvashatsz bővebben.
Britney Spears Katalin hercegnőt látná szívesen a bugyijaibanhttp://www.life.hu/trend/20140925-britney-spears-katalin-hercegnot-latna-az-altala-tervezett-fehernemuiben.htmlNem akárkire bízná az énekesnő legfrissebb fehérnemű-kollekciójának népszerűsítését: Cambridge hercegnőjét kereste fel. Lehet, hogy a várandós Katalin Britney bugyijában mászkál majd ezután?Trend--Szeresd a terhességi csíkokat! Instagram-kampány indult a striákérthttp://www.life.hu/drlife/20140815-striakrol-es-terhessegi-csikokrol-keszult-fotokkal-kampanyolnak-a-nok-az-instagramon.htmlKevés olyan nő létezik, akinek be kell mutatni a striákat, a bőrt behálózó, bosszantó kis hegeket, amelyek akkor szaporodnak el, amikor a bőr hirtelen megnyúlik. Néhány napja azonban Instagram-kampány indult a striák mellett. Mert egy nő a csíkjaival is szép.Dr. LifeOrigo„Megkért, hogy pusziljam meg a végét, valami fehér sós, jelent meg a hímvessző végén” – A gyerekbántalmazásnak számos módja vanhttp://www.life.hu/csalad/20140922-a-gyerekbantalmazasnak-szamos-modja-van-erzelmi-fizikai-szexualis-visszaelesek-is-vannak.htmlA gyerekbántalmazásnak számtalan módja van, és talán nem is gondolnád, milyen méreteket ölt ez a jelenség manapság. Világszerte tízből hat gyereknél alkalmaznak testi fenyítést az UNICEF adatai szerint, a 2 és 14 év közöttieknél az arány eléri a 80 százalékot. 2012-ben minden ötödik emberölés áldozata gyermek volt, a serdülőkor elején pedig a tanulók harmadát rendszeresen zaklatják. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.