Schumacher orvosa kezeli Bianchit

Forrás: AFP/Alexander Klein -
idegsebész Japán Nagydíj Forma-1 Japán orvos Michael Schumacher baleset Jules Bianchi fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Forma-1-es futamon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotát a hírek szerint Michael Schumacher egykori agyspecialistája, Gérard Saillant felügyeli.

A legjobb kezekbe került Jules Bianchi. A vasárnapi Japán Nagydíjon balesetet szenvedő pilótát a Mirror jelentései szerint Michael Shumacher egykori idegorvosa, Gérard Saillant kezeli.

Forrás: AFP/Alexander Klein

A világhírű francia orvos rögtön másnap Yokkaichiba repült, hogy az elmúlt 20 év legsúlyosabb Forma-1-es balesetét szenvedő Bianchin segítsen. A hírek szerint sok a hasonlóság Schumacher és Bianchi szerencsétlensége között: a baleset után mindketten eszméletüknél voltak még egy darabig, mindkét Forma-1-es versenyző súlyos agysérülést szenvedett, ami miatt gyors életmentő beavatkozáson kellett átesniük.

Az elmúlt 20 év legsúlyosabb balesete

Jules Bianchi, a Marussia Forma-1-es pilótája a szuzukai futam 41. körében csúszott ki a pályáról és egy munkagépnek ütközött. A versenyzőt eszméletlen állapotban, súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba. A család hivatalos közleményét Bianchi állapotáról IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.