Visszaköltözött szülei házába Katalin hercegnő

Forrás: AFP/David Cheskin -
Katalin hercegnő szülő terhességi rosszullét otthon Málta Vilmos herceg hivatalos találkozó György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenhol jó, de legjobb otthon. Tudja ezt jól a terhességi rosszullétektől szenvedő brit hercegné is, aki otthon próbál helyrejönni.

Szülei otthonában próbál helyrejönni Katalin. Cambridge hercegnője a hírek szerint még mindig szenved a terhességi rosszullétektől, amelyek miatt több hivatalos királyi programját le kellett mondania – többek között az első szólóútját Máltára, amelyen férje, Vilmos herceg képviselte végül.

Forrás: AFP/David Cheskin

Katalin hercegnő és Vilmos herceg szeptember elején jelentették be a nagy hírt, miszerint második gyermeküket várják. Ahogyan György herceggel való terhességét, úgy a mostanit is nehezen viseli a hercegnő, aki súlyos rosszullétei miatt sorban mondja le hivatalos megjelenéseit. Pedig múltkor még úgy volt, már sokkal jobban érzi magát. Reméljük, hamarosan tényleg így lesz.

Mi az a csillapíthatatlan terhességi hányás?

A hányinger, hányás és émelygés a terhesség bizonyos szakaszában teljesen normális jelenség, ha azonban gyakorivá válik, azonnal orvoshoz kell fordulnia a kismamának. A témáról ITT írtunk bővebben.
Valóságos armageddon – otthon a beteg gyerekkelhttp://www.life.hu/kisdumasok/20140929-mit-csinaljuk-otthon-a-beteg-gyerekkel-hogyan-kossunk-le-egy-orokmozgot.htmlAmikor beteg a gyerek, mást se csinál, csak fekszik az ágyban, te pedig hősiesen ápolod. De mi van akkor, ha úgy kell otthon tartanod az örökmozgót, hogy nem lázas, nem érzi magát rosszul, sőt, tulajdonképpen semmi baja. Az maga az armageddon – mondhatnánk, de mutatunk néhány trükköt, amivel megkönnyítheted ezeket a napokat. Kisdumások--Katalin hercegnő (megint) ikreket vár?http://www.life.hu/csalad/20141002-katalin-hercegno-ikreket-var-a-brit-fogadoiroda-szamai-szerint-nagy-az-esely-ra.htmlTúl gyanúsak azok a bizonyos reggeli rosszullétek vagy tényleg tudnak valamit a britek, amiért egy óra alatt kétszázan fogadtak a hercegnő ikerterhességére?Család--Lady Dianáról nevezné el lányát Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20140929-diana-hercegnorol-es-erzsebet-kiralynorol-nevezne-el-lanyat-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg.htmlA The Sun On Sunday brit bulvárlap értesülései szerint ha Vilmosnak és Katalinnak lánya születik, akkor a királynőről, Erzsébetről és a herceg néhai édesanyjáról, Dianáról neveznék el a csöppséget.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.