Csoda történt: Czeizel Endre a halál torkából jött vissza

halál leukémia csoda rákbetegség kemoterápia Czeizel Endre gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, a híres orvosprofesszort legyőzi a rák, a kemoterápiás kezelés után azonban megtörtént a csoda.

Ahogy a Life.hu is megírta, Czeizel Endre hónapokig a kórházban küzdött az életéért. A világhírű tudós tavaly tudta meg, hogy leukémiás, majd a betegség egy évre rá kiújult, így ismét kemoterápiás kezelésnek vetették alá. A nagybeteg orvost mesterségesen táplálták és életben tartották, amikor csoda történt, és a csontveleje elkezdett sejteket termelni. Már otthon van, sétál és hízott 7 kilót – írja a Best.

Forrás: Youtube

„Eddig ateista voltam, de elkezdtem hinni a Mindenható Istenben. Úgy tűnik, a Jóisten most még nem engedett elmenni. A betegség 2013 maáusában tört rám. Aztán idén májusban megint éreztem, hogy gyenge vagyok, nincs étvágyam, ekkor kiújult a betegségem. Augusztusban nagyon rossz állapotba kerültem, megkezdődött a kemoterápia. Lelkileg felkészültem rá, hogy elmegyek, a csontvelőm elkezdett dolgozni. Most ismét jól érzem magam, de azért persze kicsit szorongok, vajon meddig lesz ez így" – mesélte Czeizel Endre, aki nemrég egy videoüzenetben őszintén vallott arról, élete legnagyobb eredeményei romokban hevernek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.