Gábor Zsazsa nagyon beteg - sokkoló fotók jelentek meg róla

2014.12.11. 13:02

Gábor Zsazsáról sokkoló fotók jelentek meg egy külföldi lapban, amint a betegágyában fekszik. A színésznő a lánya szerint már a halálán van, mesterségesen táplálják.

A 97 éves Gábor Zsazsa ágyhoz van kötve és gyomorszonda segítségével tudják táplálni. A Radar Online közölt róla fotókat, amelyeken jól látszik, mennyire beteg. Lánya, Francesca Hilton egy exkluzív interjúban így fogalmazott: „Anya nem lát, nem tud beszélni... Miért van még életben? Nem boldog így." 

Forrás: AFP

Férje, Frédéric von Anhalt német herceg azonban bizakodóbb. Szerinte a felesége szervezete erős, az orvosok szerint a szíve és a tüdeje jó állapotban van és az édesanyja is 102 éves koráig élt. Ráadásul nem igaz, hogy nem beszél, mert néha kér tőle egy pohár vizet.

Az egykori díva állapota 2011-ben fordult rosszabbra, amikor amputálni kellett a jobb lába nagy részét, mert üszkösödni kezdett. A műtét után magas láza volt és amnéziában is szenvedett.

A magyar származású színésznő korábban is számos alkalommal szorult már kórházi kezelésre. Egyszer már az utolsó kenetet is felvette. Gábor Zsazsa tolószékbe kényszerült, miután 2002-es autóbalesetében részlegesen megbénult. 2005-ben pedig szélütést kapott.

 

Gábor ZsazsaFrederic von Anhaltbetegségamputáláshalálos ágygyomorszonda