Továbbra is kómában van Whitney Houston lánya – Íme, édesapja hivatalos közleménye állapotáról

Forrás: Northfoto -
halál közlemény fürdőkád kóma eszméletlen állapot Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is aggasztó Whitney Houston lányának állapota. Édesapja, Bobby Brown szívszorító hivatalos közleményében a rajongók megértését és támogatását kéri.

Eszméletlenül talált rá a fürdőkádban Bobbi Kristina Brownra szombaton férje és egy barátja. Whitney Houston 21 éves lánya, akit a helyszíni újraélesztés után azonnal kórházba szállítottak, állapotáról édesapja, Bobby Brown adott ki hivatalos közleményt.

Forrás: Northfoto

Bobbi Kristina esete kísértetiesen hasonlít édesanyja, Whitney Houston tragikus halálához: az énekesnő 3 évvel ezelőtt hunyt el hasonló körülmények között egy Los Angeles-i hotel szobájában.

/1202/Whitn201221311913
Ha nem eszel belőle, nem is szeretsz! - Így csapja szét a család a diétádathttp://www.life.hu/drlife/20150130-a-vendeglatoipari-kinalat-nem-passzol-a-dietadhoz.htmlAzok közé tartozol, akik következetesen megtartották újévi fogadalmukat, vége a nagy lakomáknak, szemmel láthatóan működik a diétád? Na persze csak akkor, ha a család nem szól közbe.Dr. LifeThinkstockAgyő, fájdalmas vérvétel: íme, a megoldás a problémárahttp://www.life.hu/drlife/20150130-venaszkennert-adtak-at-a-fovarosi-bajcsy-zsilinszky-korhaz-es-rendelointezet-surgossegi-osztalyan.htmlVénaszkennert adtak át hétfőn a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet sürgősségi osztályán; a testtel nem érintkező, hordozható berendezés a vénákat jeleníti meg a bőr felületén.Dr. Life--Fantasztikus művészet - így görbül a világhttp://www.life.hu/drlife/20150131-orosz-istvan-muvesz-grafikus-fantasztikus-munkai-kepeken.htmlAmikor azt hisszük, ismerjük a világot és a szemünk azt látja, ami a valóság, kiderülhet, hogy a szemünk különös tréfákra képes. Dr. Life--Bocsi, de pontosan mi hasznom van a mozgásból?http://www.life.hu/drlife/20150130-ezeken-megy-keresztul-az-emberi-test-a-rendszeres-testmozgas-kovetkezteben.htmlAz emberi test a rendszeres testmozgás következtében olyan változásokon megy keresztül, amelyek megelőzhetik és késleltethetik bizonyos betegségek megjelenését, és javíthatják az erőkifejtési képességet. De pontosan mi a hasznunk a mozgásból?Dr. LifeThinkstockTe is félsz a repülőn? http://www.life.hu/drlife/20150131-a-repulesi-fobia-egyre-tobb-embert-erint.htmlA repülésfóbia a modern ember egyre gyakoribb pszichológiai betegsége.Dr. Life--Szoptatás vagy sem - így dönt egy hercegné - mi meg imádjuk Katalinthttp://www.life.hu/drlife/20150130-katalin-hercegne-mar-az-eslo-babanal-is-a-szoptatas-mellett-dontott.htmlValahogy nehéz elképzelni a világ nagy ikonjait, legyen az világhírű színésznő vagy éppen az angol uralkodóház tagja, természetes "működés" közben. Pedig az anyai ösztönök ugyanúgy működnek egy hercegné esetében, mint a világ bármely más édesanyjánál. Főleg ha a babájuk etetéséről van szó.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.