Friss fotó Kozsóról - 11 kilót fogyott az énekes

Forrás: Facebook/Fem3 Café -
betegség fogyás Várkonyi Attila Fem3Café egészség érkatasztrófa Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapok során kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó a zenész sorsát - hiszen októberben súlyos érelváltozással került kórházba. Sokáig válságos volt az állapota. Barátja, DJ Dominique mesélt Kozsó állapotáról.

A hírek szerint Kozsó már jobban érzi magát, megerősödött, olyannyira, hogy látogatókat is tud fogadni. Egyik legjobb barátja, Várkonyi Attila DJ hétvégén találkozott is vele. A FEM3 Caféban elmondta, hogy az énekes állapota szerencsére nagyon gyorsan javul, bár nehezen viseli, hogy nem mozdulhat ki, de pozitívan néz a jövőbe, szeretne hamarosan visszatérni a zenei életbe. Ugyan még több hónap rehabilitáció vár rá, sok mindent újra kell tanulnia, de ez egy agyvérzés után teljesen természetes. DJ Dominique egy képet is mutatott Kozsóról - jól látszik, hogy több mint 10 kilót fogyott az énekes, de egyébként jól néz ki:

Forrás: Facebook/Fem3 Café

Ahogy a Life.hu is megírta, agyértok-képződmény miatt kellett tavaly Kozsót műteni, aki sokáig nem vállalkozott a súlyos beavatkozásra. Végül azonban be kellett látnia, hogy időzített bomba ketyeg a szervezetében és bevonult a kórházba. A műtét után azonban komplikációk léptek fel.

Kómában is volt, amiből azonban sikerült felébrednie.

Íme az első fotó az agyműtéten átesett Kozsóról: Úgy tűnik, jól vanhttp://www.life.hu/drlife/20141215-kozsorol-az-amokfutok-enekeserol-az-agymutetje-ota-az-elso-fotot-kerult-napvilagra.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Kozsón súlyos agyműtétet hajtottak végre néhány hete egy vidéki kórházban. Az énekes a hírekkel ellentétben nem volt kómában, de úgy tudjuk, felépülése mégis több hónapot vehet igénybe.Dr. Life--Kiengedték Kozsót a kórházbólhttp://www.origo.hu/teve/20141210-kiengedtek-kozsot-a-korhazbol.htmlKozsó október végén esett át egy komoly agyműtéten, állapotát a beavatkozás után kritikusnak nevezte orvosa, egy vidéki kórház intenzív osztályán harcolt a gyógyulásért.TévéOrigoKozsó barátnője megszólalt: „Gépek figyelik a párom minden rezdülését"http://www.life.hu/bulvar/20141127-kozso-az-amokfutok-frontemberenek-kedvese-keira-elmeselte-kozson-ket-eletmento-mutetet-hajtottak.htmlKozsó már túl van az életveszélyen, lábadozik, barátnője pedig egy exkluzív lapinterjúban mesélte el, mi is történt valójában a zenésszel, akin két életmentő műtétet hajtottak végre.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.