Kórházba kerül Zimány Linda - Csúnya vírusfertőzést szedett össze a modell

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
Zimány Linda kórház vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szelfikirálynő betegen is szelfikirálynő. Zimány Linda ezúttal kórházi tartózkodását dokumentálja közösségi oldalain. Jobbulást neki. 

A minap megmutattuk, hogy milyen infúzióval szépül és előzi meg a betegségeket Zimány Linda. Nos, a modell szépnek szép, ám a vitaminkúra és hidratáció se segített, összeszedett egy csúnya vírust, most pedig a kórházból posztolja legújabb képeit. Rajongóival együtt mi is reméljük a modell mihamarabb felépül, és újra partiról vagy egy edzőteremből jelentkezik be.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Még jó ideig kezelésre szorul Kozso - A kíváncsi szemek elől utazott Amerikába?http://www.life.hu/drlife/20150315-kozso-amerikaban-rehabilitalodik-az-agyi-odema-meg-nem-szivodott-fel-teljesen.htmlAmerikai luxusházában lábadozik Kozsó. Az énekes egyelőre még beszéd- és mozgászavarokkal küzd, de ő és barátnője, Keira is hisz benne, hogy hamarosan teljesen felépül. Dr. Life--2040-re dohánymentessé válhat a világhttp://www.life.hu/drlife/20150314-2040-re-dohanymentesse-valhat-a-vilag-nem-lesz-cigaretta.htmlVilágszerte véget vetne a dohányzás okozta halálozásoknak egy nemzetközi szakértői csoport: azt szeretnék, ha 2040-re "dohánymentessé" válna a világ.Dr. Life--Kés alá fekszik Sarka Kata - Szemműtéten töri a fejéthttp://www.life.hu/drlife/20150314-sarka-kata-rovidlato-megmuttetne-a-szemet.htmlKata nem szépészeti beavatkozáson töri a fejét, hanem éleslátását reméli visszanyerni a művi beavatkozással. Dr. Life--Először hajtottak végre sikeres péniszátültetést - Az egyik legnagyobb kihívást a donor megtalálása jelentettehttp://www.life.hu/drlife/20150314-eloszor-hajtottak-vegre-sikeres-peniszatultetest-stellenbosch-egyetem-es-a-fokvarosi-tygerberg.htmlA Stellenbosch Egyetem közleménye szerint az egyetem és a fokvárosi Tygerberg kórház együttműködésében tavaly december 11-én kilencórás műtét során halott donortól származó hímtagot ültettek át egy 21 éves férfira, aki három évvel korábban egy elfuserált körülmetélési rítus következtében veszítette el nemi szervét.Dr. LifeThinkstockKivizsgáltatja magát Danics Dórahttp://www.life.hu/drlife/20150310-danics-dora-xfaktor-gyoztes-italaba-partidrogot-tettek-az-enekesno-vervetelre-megy.htmlDanics Dóra a minap a Facebookján osztotta meg, hogy mennyire pórul járt egy éjszakai szórakozóhelyen. Dr. Life--Négy tányér spagetti? Egy guriga sajt? Mindez éjszaka? - Ritka betegségtől hízott meg az egyetemista lányhttp://www.life.hu/drlife/20150214-kate-archibald-egyetemista-alvajaro-es-ejszaka-eszik-ezert-hizott-meg.htmlA huszonéves diáklány, Kate Archibald a tanulmányaival járó stresszre fogta tetemes súlygyarapodását, de kiderült, egészen más áll a pluszkilók hátterében.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.