vitamin szurkálás Kulcsár Edina szervezet Zimány Linda Hargitai Bea infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy szépészeti beavatkozás miatt vállalta, hogy 12 adag B12-vitaminlövéssel frissítsék fel a szervezetét.

Kedden Kulcsár Edina öltött furcsa maszkot azért, hogy a gyakori sminkeléssel terhelt arcbőrét regenerálja. Zimány Linda pedig tűszúrásokat vállalt azért, hogy így jusson B12-vitamin a szervezetébe.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

„Túl vagyok az IV. hidratáción és B12 adagon" – írt a kép mellé Linda, aki előtt le a kalappal, hogy vállalja a nem mindennapi beavatkozást.

Így működnek az injekciós vitaminkúrák

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy miért intravénás C-vitaminnal szépülnek hazánk legszebb lányai.
Milyen legyen a cicaszem 2015 tavaszán? Már mutatjuk is!http://www.life.hu/trend/20150309-larion-oscar-sminkmester-elmondja-milyen-legyen-a-cicaszem-2015-ben.htmlNincs klasszikusabb szemfestési technika a cicaszemnél, ám minden szezonban másként készül a trendi szemsmink. Hogy milyen a tökéletes cicaszem 2015 tavaszán? Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulja. TrendThinkstockUma Thurman szupermodell édesanyja - Pont úgy néz ki, mint a lánya!http://www.life.hu/trend/20150312-uma-thurman-edesanyja-nena-von-schlebrugge-hires-topmodell-volt-es-nagyon-hasonlit-a-lanyara.htmlNena von Schlebrügge szépsége nem csupán a Vogue fotósát bűvölte el, hanem később az egész világot. Nézd meg, mennyire hasonlít lányára, Uma Thurmanre!Trend--Mi a fene történt Lindsay Lohan hotelszobájában? És a fenekével?http://www.life.hu/trend/20150312-lindsay-lohan-kerekebbre-retusalt-fenekevel-probalta-atverni-az-internetet.htmlKerekebbre retusált fenekével próbálta átverni az egész internetet a botrányairól híres színésznő – ám a szemfüles rajongók azonnal észrevették a bakit. Mutatjuk.TrendOrigoKatalin, a spórolós hercegné: ismét ugyanabba a ruhába bújthttp://www.life.hu/trend/20150311-katalin-hercegno-ugyanazt-a-dalmata-mintas-kabatot-vette-fel-amelyet-ket-evvel-ezelott-is-hordott.htmlA második gyermekével várandós hercegné először 2013-ban hordta azt a dalmatamintás kabátot, amelyet a minap egy galériába tett látogatása során vett fel.Trend--Hoppá! Új frizurával szelfizett Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150312-sarka-kata-hullamos-hajjal-szelfizett-egy-magazinnak-fotoztak-uj-frizuraval.htmlA szép Katát talán még soha nem nem is láttuk másképp, mint ahogyan megszoktuk: hosszú, barna, egyenes hajjal. Nos, most - hacsak egy fotózás kedvéért is - , de meglepett minket. TrendOrigoLady Gaga is új hajszínre váltott http://www.life.hu/trend/20150310-lady-gaga-narancssargara-festette-a-hajat.htmlNem bírnak magukkal a sztárok. A tavasz érkeztélvel többen is drasztikusan hajszínt váltottak. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.