Lemondott a család Whitney Houston lányáról

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
lélegeztetőgép Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget érhet Bobbi Kristina Brown több hónapja tartó kálváriája. A lányt a családja jelenlétében kapcsolják majd le a kórházi gépekről. 

Hónapok óta mesterséges kómában van Whitney Houston és Bobby Brown lánya, a 21 éves Bobbi Kristina Brown. Január végén eszméletlenül találtak rá a fürdőkádban, pont ahogyan édesanyja, Whitney Houston is életét vesztette. Február végén arról szóltak a hírek, hogy romlott a fiatal lány állapota, kicsivel az után, hogy gégemetszést hajtottak végre rajta.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A RadarOnline értesülései szerint a napokban a család kérésére lekapcsolják a gépekről Bobbi Kristinát, már a nagymamája is belátta, hogy nincs értelme tovább életben tartani. A búcsúzáskor minden családtag ott lesz a lánnyal.

A rossz melltartó rombolja az egészséged http://www.life.hu/drlife/20150410-a-rossz-melltarto-negativ-egeszsegugyi-hatasai.html Hiába vágyunk tökéletes formájú mellekre, még az illúzió megteremtésével is akadnak problémák. Nők milliói viselnek olyan melltartókat, amelyeknek sem mérete, sem kialakítása nem segíti ezt elő, sőt, a nem megfelelő melltartó hosszas viselése súlyos kockázatot is jelenthet az egészségre. Dr. Life Thinkstock Hatalmas luxusban jön világra a királyi bébi http://www.life.hu/drlife/20150410-katalin-hercegno-otezer-fontos-korhazi-lakosztalyba-megy.html Katalin hercegnő második babája London legelitebb luxuskórházában jön majd a világra, várhatóan április 25-e körül. Dr. Life Northfoto Czeizel Endre: "Sajnos visszaestem, szerdán újra kórházba megyek" - Kiújult a genetikus leukémiája http://www.life.hu/drlife/20150413-czeizel-endre-leukemiaja-kiujult.html Czeizel Endre a nyolcvanadik születésnapján mondta el szeretteinek, hogy a betegsége kiújult. Dr. Life Fotó: Zsigmond László/Life.hu Sikeres újraélesztés egy fővárosi dohányboltban http://www.life.hu/drlife/20150410-szivderito-ismet-sikeres-ujraelesztes-egy-dohanyboltban-szivleallas-miatt.html Április első hetében a fővárosban, egy III. kerületi dohányboltban rosszul lett egy 60 év körüli férfi. Leállt a szíve. Dr. Life Origo Megszületett a kisfia, magához tért a kómából egy nő http://www.life.hu/drlife/20150412-megszuletett-a-kisfia-magahoz-tert-a-komabol-egy-no.html Sharista Gilest várandósan érte autóbaleset, kómába esett, az orvosok is lemondtak róla. Öt hónapig feküdt magatehetetlenül, majd megcsászározták, később pedig magához tért. Dr. Life -- Világtérképet rajzolt az autista kisfiú http://www.life.hu/drlife/20150412-vilagterkepet-rajzolt-az-autista-kisfiu.html Fejből rajzolta le a világot a kisfiú. A kutatók jelenleg is keresik a választ az autizmusból fakadó, kiemelkedő vizuális és tanulási képességekre, egy elméletük azonban már van róla. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.