Czifra Noémi trombózis Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL egykori műsorvezetője, Nóci kedden hagyhatta el a kórházat. Kis híján belehalt a plasztikai műtétbe. 

Mint korábban beszámoltunk róla, Czifra Noémi plasztikáztatta arcát. Saját zsírjával, botoxszal és speciális fémszálakkal töltötték fel bőrét, és nagyon boldog volt, hogy hamarosan eltűnnek róla az évekig tartó megpróbáltatások nyomai.

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

A műtét után néhány nappal azonban majdnem meghalt.

"A műtét utáni ötödik napon kezdett bedagadni a bal lábam" – nyilatkozta a Blikknek. "Múlt héten kedden vitt vissza a párom a plasztikai műtétet végző orvoshoz, akin már csak a pánik jeleit láttam, miközben iszonyú fájdalmaim voltak, és elefánt méretűre dagadt a lábam. Ekkor kaptam először vérhígítót. Mondtam a sebésznek, hogy keressen valami orvost, ha már az ő hibájából kerültem bajba. Így kerültem a Honvédkórházba, ahol ultrahang igazolta a mélyvénás trombózist. Ettől ugyan meg lehet halni, de továbbküldtek. Utoljára a gyermekem születésekor voltam kórházban, fogalmam sem volt arról, hogy plasztikai műtét után vérhígítót kellett volna kapnom napi rendszerességgel. Erről egy szót sem szólt, és receptet sem írt a műtétet végző orvos."

Nóci úgy gondolja, párjának köszönheti, hogy még életben van, hiszen ő vitte karjában egyik kórházból a másikba. A műsorvezető szeretné, ha mások okulnának a történetéből.

Egzotikus útra mész? Ezekre jó, ha felkészülsz!http://www.life.hu/drlife/20150809-egzotikus-utak-betegsegei-es-vedooltasok.htmlVégre elindulsz álmaid útjára. A bőröndöd bepakolva, legalább húsz strandszettet és városnéző ruhát csomagoltál el, és a kedvenc naptejedet is elraktad. Repülőjegy kinyomtatva, útlevél megújítva, indulhatsz is. Biztos vagy benne? Nem feledkeztél meg a védőoltásokról?Dr. LifeThinkstockSokkoló! Megmutatta összeroncsolt testét a férfi, aki túlélte a nagaszaki robbanásthttp://www.life.hu/drlife/20150808-megmutatta-osszeroncsolt-testet-a-nyugdijas-aki-tulelte-a-nagasaki-robbanast.htmlA 86 éves Tanigucsi Szumiteru egyike volt azoknak, akik súlyos sérüléseket szenvedtek az 1945-ös Nagaszakiban történt atomrobbanás során.Dr. LifeOrigoEz az a szer, amitől mindenki átölelné a világothttp://www.life.hu/drlife/20150806-breaking-bad-zacher-gabor-toxikologus-szerint.htmlÓriási sikert aratott világszerte a Breaking Bad – Totál szívás című sorozat. De vajon mennyire életszerű a történet? Dr. LifeOrigoEutanáziát kért az egészséges idős nő, hogy később ne kelljen magatehetetlenként élniehttp://www.life.hu/drlife/20150803-megolte-magat-az-idos-no-hogy-kesobb-ne-kelljen-magatehetetlenkent-elnie.htmlEgy svájci klinikán vetetett véget életének egy 75 éves hölgy. Bár egészséges volt, nem akart tovább élni.Dr. LifeThinkstockLassan éhen hal a nő, akit egy ritka betegség kínozhttp://www.life.hu/drlife/20150723-ehen-hal-egy-no-a-betegsege-miatt.htmlSokan azt hiszik a 32 éves Lisa Brownról, hogy anorexiás, pedig egy másik ritka és súlyos betegséggel küzd. Dr. LifeThinkstockÉletveszélybe került Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/drlife/20150723-jakupcsek-gabriella-eletveszelybe-kerult.htmlMéregteleníteni szeretett volna Jakupcsek Gabriella, de kis híján az életébe került a tisztítókúra.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.