Erzsébet királynő miatt lett depressziós Katalin hercegné?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
depresszió Erzsébet királynő Katalin hercegnő brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb képek alapján úgy tűnik, valami nem stimmel Katalin és Vilmos háza táján. A hírek szerint pedig ehhez nagy köze van a brit uralkodónőnek is.

Bár mi, földi halandók azt gondolnánk, hogy Katalin hercegnének az égvilágon semmi gondja nem lehet az életben, a nemrégiben készült lesifotók éppen az ellenkezőjére utalnak.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A hercegné, akinek 4 hónappal ezelőtt született meg második gyermeke, Sarolta, új frizuráján túl a kimerültség jeleit mutatta, amikor a minap Vilmos herceggel együtt kapták őket lencsevégre autózás közben. Hiába próbálja mosollyal leplezni a fotón, amelyet ide kattintva nézhetsz meg, a tekintete nem ver át senkit: szemei karikásak és fáradtak. A Celebrity Dirty Laundry forrásai úgy tudják, a hirtelen jött hajvágásával is a depresszióját igyekezett palástolni.

A lap szerint Katalin lelki állapotához nagyon is köze van Erzsébet királynőnek. A brit uralkodónő ugyanis nem szívesen látja a palotában a hercegné édesanyját, Carole Middletont, aki ebből adódóan mostanában egyre kevesebb időt tölt lányával, így segíteni sem tud neki a gyerekek és az otthoni teendők körül - emiatt pedig többszörös teher nehezedik Vilmos herceg hitvesére.

Apropó, Vilmos: úgy tudni, még mindig nem a legfelhőtlenebb a házasságuk, és nemrég kiderült, hogy Erzsébet királynőnek is közben kellett járnia az ügyben. Hogy pontosan hogyan, azt nem tudni, de azt már rég tudjuk: ha Erzsébet akar valamit, akkor azt véghez is viszi. Csoda, hogy Katalin idegei kezdik felmondani a szolgálatot?

Sosem volt még ilyen sármos a szülinapos Harry herceghttp://www.life.hu/trend/20150915-harry-herceg-sosem-volt-meg-ilyen-sarmos.htmlFormásra nyírt szakállal jelent meg első hivatalos eseményén Károly herceg és Diana hercegné legkisebb fia, aki éppen ma ünnepli 31. születésnapját.Trend--Hoppá! Kiderült, hogy Károly herceg Katalin libidófelelősehttp://www.life.hu/news/20150915-karoly-herceg-nem-akarja-hogy-katalin-dianahoz-hasonloan-felrelephessen.htmlAz persze magától értetődik, hogy a brit királyi családra a legrátermettebb, szakképzett testőrök kell, hogy vigyázanak: a maximális biztonság esetükben mindennél fontosabb. Lapinformációk szerint azonban Katalinnal kapcsolatban kicsit más a helyzet...NewsOrigo10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/kult/20150915-harry-herceg-31-eves-lett-ime-10-dolog-amit-nem-tudtal-rola.htmlŐ a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepli 31. születésnapját - ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről. Íme.Kult--Újra munkába áll Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150908-katalin-hercegne-jovo-heten-ujra-munkaba-all-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlHárom hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.News--Drága gyermek! Sarolta hercegnő több ezer milliárdot érhttp://www.life.hu/news/20150912-sarolta-hercegno-tobb-ezer-milliardot-er.htmlPénzügyi elemzők szerint a kis Sarolta hercegnő igen drága kislány. Több ezer milliárd forintot ér a négy hónapos hercegnő.NewsAFPNégy gyereket tervez az állítólag ismét várandós Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150907-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-keszen-allnak-a-harmadik-babara-es-negy-gyereket-terveznek.htmlMivel Vilmos herceg felesége is nagy családban nőtt fel, a hercegné nem szeretne megállni két gyereknél. Mi több, a hírek szerint háromnál sem!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.