Te összejönnél egy kerekesszékes emberrel? - VlogOli kiderítette

kerekesszék VlogOli szerelem kérdés Voxpop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli, a Life.hu vloggere ezen a héten komoly témáról faggatta az utca népét. A legfrissebb Voxpop témája a kerekesszékkel élők.

Te összejönnél valakivel, aki kerekesszékkel közlekedik? Nehéz lenne az életed, ha a szerelmed mozgássérült lenne? Ehhez hasonló kérdéseket szegezett VlogOli az utca embereinek. Szerencsére a legtöbben kifejezetten empatikus választ adtak.

Íme, a videó!

Kiderült! 12 agyi infarktust kapott a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20151024-lamar-odom-aki-prostikkal-mulatott-es-drogozott-12-agyi-infarktust-kapott.htmlA legfrisebb vizsgálatok szerint, melyeket az orvosok Lamar Odom agyán végeztek, kiderült: a kosárlabdázó 12 stroke-ot kapott. Dr. Life--Friss! További rehabilitációra szorul Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151024-rekasi-karolyt-a-honvedkorhaz-rehabilitacios-osztalyan-kezelik-tovabb.htmlMég mindig nem gyógyult meg teljesen Rékasi Károly, aki néhány hónappal ezelőtt történt motorbalesetét követően most is rehabilitációra szorul. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoPigmenthiányban szenved, most modellként dolgozikhttp://www.life.hu/drlife/20151024-pigmenthianyos-borrel-jar-szepsegversenyekre-egy-fiatal-lany-modell-lesz-belole.htmlA 27 éves Laura Gregory évek óta küzd a betegségével, de mára elfogadta önmagát. A fiatal lány felvállalta a ritka kórt, és most szépségversenyeken indul. Dr. LifeNorthfotoElképesztő vitát szított Gwyneth Paltrow! Félrevezette olvasóit a mellrákról!http://www.life.hu/drlife/20151022-gwyneth-paltrow-szineszno-felrevezeto-cikket-jelentetett-meg-a-mellrakrol.htmlA színésznő Goop nevű életmód blogjában Dr. Habib Sadeghi írt hosszú bejegyzést arról, hogyan függ össze a melltartó viselése és a mellrák kockázata. Dr. Life--Még mindig bízik Schumacher felépülésében Ross Brawnhttp://www.life.hu/drlife/20151021-ross-brawn-uzletember-meg-mindig-bizik-michael-schumacher-felepuleseben.htmlNéha meg is látogatja a szerencsétlenül járt versenyző családját, és a mai napig bízik Michael Schumacher felépülésében Ross Brawn, aki a versenyzővel együtt aratta a Benettonnál, majd a Ferrarinál is világbajnoki győzelmeit.Dr. LifeNicole Kidman arca simább, mint egy harmincaséhttp://www.life.hu/drlife/20151022-nicole-kidman-araca-a-botoxtol-simabb-mint-egy-harminc-evese.htmlA 48 éves színésznő szinte megszállotja a botoxnak, melynek segítségével arcát olyan simára varázsolta, hogy azt akár egy harmincéves nő is megirigyelhetné. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.