Szacsvay László felesége túl van az életveszélyen

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
feleség család Szacsvay László kórház beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kikerült az intenzívről, életfunkcióit már nem kell gépekkel ellenőrizni, a Blikk úgy tudja, már csak oxigént kap.

Az augusztus 26-án a lakásuk ablakából kizuhant Claudia állítólag pár héttel ezelőtt került át az idegsebészetre az intenzívről, ahol már nem kell mesterségesen táplálni, önállóan tud enni - értesült a Blikk. Gyógyulása szempontjából az egyik legnagyobb eredmény, hogy végre eszik, amit eddig állítólag pszichés okok miatt nem akart.

A lap kereste a színészt, hogy erősítse meg a hallottakat, de Szacsvay nem akart reagálni a hírre.

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Amikor a vágy mindent felülír: a szex még az evésnél is fontosabb a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20151029-kutatasok-alapjan-a-ferfiak-ket-extra-agysejt-miatt-kivanjak-allandoan-a-szexet.htmlÚgy látszik, nem véletlen, hogy a férfiaknak folyton a szexen jár az eszük: kukacokon végzett kísérletek szerint a hímeknek van két olyan agysejtjük van, amelyik a közösülés irányába hajtja őket. Ez a késztetés olyan erős, hogy gyakran még az evésnél is fontosabbá válik – tudjuk meg a University College London friss kutatásából, amely a Nature című szaklapban jelent meg. Dr. LifeThinkstockNem semmi! A levegőben mentette meg egy lány életét Tabaré Vázquez uruguayi államfőhttp://www.life.hu/drlife/20151030-tabare-vazquez-uruguayi-allamfo-eletet-mentett-egy-utasszallito-repulogepen.htmlA korábban orvosként dolgozó államfő épp Párizsba repült, amikor valaki bajba került a gépen. A politikus nem habozott segíteni. Dr. Life--Kimutatták: A pizza és sajt függőséget okoznak! http://www.life.hu/drlife/20151030-drogos-allapotba-kerulhetunk-a-pizza-es-a-sajt-fogyasztasa-utan-allitjak-a-kutatok.htmlOlyanok, mint egy rossz drog. Amerikai kutatók egy csoportja ezt állapította meg több étellel kapcsolatban. Félnünk kéne?Dr. Life--Minél többet stresszel a gyerek, annál biztosabb, hogy szívbeteg leszhttp://www.life.hu/drlife/20151030-minel-tobbet-stresszel-a-gyerek-annal-biztosabb-hogy-szivbeteg-lesz-veszelyesebb-mint-a-felnottkori.htmlA tartós, gyerekkorban induló és esetleg egészen felnőttkorig kitartó stressz növeli a szív- és érrendszeri, valamint az anyagcsere-betegségek felnőttkori kockázatát – ezt állapították meg brit tudósok több mint 6700 ember adatainak elemzése nyomán. Dr. Life--Havas Henrik: "Két hónappal ezelőtt majdnem elpatkoltam"http://www.life.hu/drlife/20151030-havas-henriknek-ket-honapja-beverzett-a-gyomra-majdnem-meghlat.htmlMegdöbbentő vallomást tett Havas Henrik: két hónapja majdnem életét vesztette - bevérzett a gyomra. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huAz intenzív osztályon ápolják Fásy Ádámothttp://www.life.hu/drlife/20151030-fasy-adamot-az-intenziv-osztalyon-apoljak-fasy-adamot.htmlEgyszerű beavatkozásnak indult, de komoly riadalom lett a 63 éves Fásy Ádám sérvműtétjének a vége, ugyanis az amúgy jól sikerült operáció után súlyos komplikációk adódtak. Először a vérnyomása szaladt fel, majd fulladni kezdett, és oxigént adtak neki. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.