Meztelen fotóval ünnepli, hogy kigyógyult a hepatitiszből Pamela Anderson

hepatitis C betegség hepatitis meztelen gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömteli hírt osztott meg Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja - és nem is akárhogyan! Pucér fényképpel tudatta rajongóival, hogy 16 évnyi küzdelem után végre kigyógyult a hepatitisz C-ből. 

Egy új gyógyszeres kezelésnek köszönhetően a Baywatch egykori dúskeblű színésznője végre megszabadulhatott betegségétől, melytől 16 évig szenvedett. Pamela több gyógymódot is kipróbált, azonban egy úgynevezett FDA (Food and Drug Administration) által elfogadott kezelés segített rajta. A színésznő, aki végig nagyon bízott az új gyógymód sikerességében, most úszik a boldogságtól, az örömhírt pedig egy meztelen fotóval tette közzé Instagram oldalán, melyhez a következő feliratot mellékelte: "Gyógyult vagyok!"

Pamela 2002-ben jelentette be a nagy nyilvánosság előtt, hogy hepatitisz C-vel fertőződött meg, miután exférjével, Tommy Lee-vel közös tetoválótűt használtak. "Tizenhat évvel ezelőtt halálos ítéletként fogtam fel a dolgot…valóban egy sötét felhő időzött fölöttem” – mondta a sztár egy korábbi interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.