Michael Schumacher újra jár - Csoda!

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
pilóta Forma-1 felépülés Michael Schumacher egészségi állapot egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömteli hírek láttak napvilágot Michael Schumacher állapotáról, aki két évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. 

Az egykori Forma-1-es pilóta még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig nagyon aggasztó hírek érkeztek az állapotáról. Legutóbb olyan sokkoló részletek láttak napvilágot, hogy Michael Schumacher 45 kilóra fogyott, most azonban egy igazi örömhírről számolt be a német Bunte.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A lap értesülései szerint ugyanis javulás tapasztalható a Forma-1-es pilóta állapotát illetően. "Michael újra lábra állt, és már képes néhány lépést is megtenni. Sőt, a karját is meg tudja emelni" - számolt be a magazinnak egy, a pilótához közeli forrás.

Még mindig bízik Schumacher felépülésében Ross Brawn

Néha meg is látogatja a szerencsétlenül járt versenyző családját, és a mai napig bízik Michael Schumacher felépülésében Ross Brawn, aki a versenyzővel együtt aratta a Benettonnál, majd a Ferrarinál is világbajnoki győzelmeit. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.