rák (betegség) Val Kilmer gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint egyre jobban van a világsztár, aki orvosai szerint felépülhet a rákból.

Legyőzheti a rákot Val Kilmer - állítják a világhírű színész közeli ismerősei. A Radar Online bennfentesei szerint a sztár minden barátjának azt meséli, hogy az orvosok szerint nagy esélye van a gyógyulásra, és felépülhet a gégerákból.

Forrás: AFP/Kevin Winter
Mentális zavarral küzd Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20160119-charlie-sheen-hiv-fertozott-sztarnak-bipolaris-zavara-lehet.htmlA HIV-fertőzött sztár egy amerikai tévéshowban vallott pszichés problémájáról. Dr. Life--Még fel se fogtuk: sztárok, akiket legyőzött a rákhttp://www.life.hu/drlife/20160118-alan-rickman-lemmy-david-bowie-patrick-swayze-is-rak-miatt-hunyt-el.htmlAlighogy észhez tértünk Lemmy Kilmister tavaly év végi halálhíre után, 2016 első heteiben máris három másik híresség vált a gyilkos kór áldozatává. Az elmúlt években azonban más sztárokat sem kímélt a rák. Dr. LifeAFPNéhány meglepő dolog, ami hatással van az álmaidrahttp://www.life.hu/drlife/20160118-ezek-a-meglepo-dolgok-befolyasoljak-az-almokat.htmlMeglepődnél, ha tudnád, mennyi minden befolyásolja az álmaidat. Íme, néhány dolog, ami hatással van az alvás közbeni élményeidre. Dr. Life--Sokkoló! Korábbi súlyának szinte felére fogyott Angelina Jolie http://www.life.hu/drlife/20160118-angelina-jolie-anorexiaja-elhatalmasodott-sosem-volt-meg-ennyire-vekony.htmlMár régóta cikkeznek a lapok kóros soványságáról, most azonban az egész világsajtó megdöbbent Angelina Jolie kinézetén, aki a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén jelent meg minden eddiginél vékonyabban. Íme, ennyit fogyott Angelina az elmúlt évekhez képest. Dr. LifeAFPAlig áll a lábán a csontsovány Angelina Jolie: a Kung Fu Panda 3 premierjére érkezetthttp://www.life.hu/drlife/20160116-angelina-jolie-csontsovany-a-kung-fu-panda-3-premierjen-alig-allt-a-laban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Brad Pitt legutóbb egyedül gálázott a Golden Globe-on. Akkor Angie nem tartott vele, a Kung Fu Panda 3 premierjét azonban nem hagyta ki. Dr. Life--Szívbetegek leszünk a cukrozott üdítőktől?http://www.life.hu/drlife/20160115-a-cukrozott-uditok-szivelegtelenseget-okozhatnak-a-ferfiaknal-egy-kutatas-szerint.htmlÚjabb tanulmány talált összefüggést a cukrozott üdítőitalok és a rossz szív- és érrendszeri kilátások között. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.