személyiségzavar Marilyn Monroe mentális zavarok szexszimbólum borderline-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb.

A világ egyik leghíresebb és leggyönyörűbb színésznőjeként tartják számon a mai napig Marilyn Monroe-t, akinek titkokkal teli élete és tragikus halála a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot.

Forrás: AFP

Claudia Kalb tudományos újságíró egy nemrég megjelent könyvében sorra veszi azokat a pszichológiai tüneteket, amelyek véleménye szerint mind ugyanarra utalnak: a néhai szexszimbólum súlyos személyiségi zavarral, úgynevezett borderline-szindrómával küzdött.

Mi a borderline?

Megőrjíted a párodat a beteges ragaszkodásoddal, nem tudod elfogadni, hogy nem csak te létezel, és céljaid elérése érdekében nem riadsz vissza semmitől, akár öngyilkossággal is fenyegetőzöl? A jelenség neve borderline, amely egy rendkívül komoly személyiségzavar. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.