Betegség miatt kellett lefogynia Gáspár Evelinnek

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
diéta fogyás cukorbetegség Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó pár kilótól sikerült megszabadulnia Evelinnek az elmúlt időszakban, amire nemcsak a hiúság miatt volt szüksége. Egészsége megőrzése érdekében is tartania kellett a szigorú diétát.

Senki nem vitathatja, hogy Evelin rengeteget fogyott. Természetesen ő is szeretne jól kinézni, de egy örökletes betegség is szerepet játszott abban, hogy megszabadult a feleslegtől. Gáspár Győzike lánya kezdődő cukorbetegséggel küzd, ami nem ritka a családjukban.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

“Ez örökletes nálunk. A nagymamámat tavaly vesztettem el, ő gyógyszereket is szedett emiatt, és anyu apukája is cukorbeteg, neki is oda kell figyelnie, hogy mit eszik” - mondta Evelin, aki hozzátette, hogy szerencsére neki még nem kell gyógyszereket szednie. Elárulta, először a bőrén vette észre, hogy valami nincs rendben, mivel akármennyit ivott, mindig ki volt száradva. Nem veti meg az édességet, de csak olyan helyekre jár, ahol az egészségesebb változata is kapható a finomságoknak - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

“Sajnos a tudatos táplálkozás sok pénzbe kerül. Elszomorító, hogy a legtöbb ember egészsége azon múlik, hogy meg tudja-e magának venni a drágább hozzávalókat”

- mondta Evelin, akinek most húga, Virág is a kilókkal küzd, ám hiába próbálna nővére tanácsot adni neki, Evelin elmondása szerint Virág nagyon önfejű.

Gáspár Evelin fogyókúrázó nőket inspirál

Gáspár Győző lánya az elmúlt években 30 kilótól szabadult meg. Kitartása példaként áll 10 lelkes, fogyni vágyó nő előtt. Itt írtunk korábban arról, hogyan önt lelket Evelin a fogyókúrázó nőkbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.