Újabb titkok derültek ki Prince-ről

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter -
halál Prince szakács betegeskedés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A váratlanul elhunyt világsztár személyi szakácsa szerint a halála előtti időszakban sokat volt beteg, és sokat panaszkodott torokfájásra és gyomorproblémákra.

Ray Roberts 2013-tól kezdve dolgozott Prince szakácsaként. A sztárséf az Associated Pressnek adott interjújában beszélt arról, hogy a nemrég elhunyt énekes a halála előtti hónapokban gyakran panaszkodott egészségére, főleg torok- és gyomorfájdalmakra.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Így búcsúztak a sztárok Prince-től

Több mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat - kattints ide a cikkért!
Ilyen bulit még nem látott a Playboy-villa: így mulatott Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-hugh-hefner-a-playboy-mogul-igy-bulizott-barataival-a-playboy-villaban.htmlA vad tivornyázások és meztelen cicik közötti őrület ideje lejárt: Hugh Hefner a napokban megmutatta, hogyan telik nála egy átlagos este a hajdani Playboy-villa falai között.TV + Sztárok--Tetováltatott a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-helen-mirren-70-eves-szineszno-egy-ideiglenes-tetovalassal-tisztelgett-prince-elhunyt-enekes-elott.htmlA színésznő a Fehér Ház gálavacsoráján villantotta meg újdonsült szerzeményét. TV + Sztárok--Merész fotó készült Angelica Bridgesről - Mellbimbókat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160429-angelica-bridges-a-baywatch-sztarjarol-meresz-kep-keszult.htmlAz egykori Baywatch-sztár bebizonyította, hogy a mai napig remekül áll rajta az egyrészes fürdőruha - még ha az kicsit áttetszőbb is a kelleténél. TV + SztárokOrigo6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulka-janos-szinmuvesz-legjobb-pillanatai.htmlKulka Jánost nemrég agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. TV + Sztárok--Pamela Anderson visszatér a Baywatchba?http://www.life.hu/sztarok/20160426-pamela-anderson-szinesznot-az-uj-baywatch-film-forgatasi-helyszinen-lattak.htmlA szőke bombázót először kapták lencsevégre az új Baywatch-film egyik forgatási helyszínén. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow új pasija öltáncolt a szülinapos Kate Hudsonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-kate-hudson-szineszno-vilagsztarokkal-unnepelte-szuletesnapjat.htmlNéhány híresség is felbukkant a világhírű színésznő születésnapi partiján. Kate Hudson a napokban ünnepelte 37. születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.