Egyre rosszabb hírek érkeznek Somló Tamásról - Hiába hívják, nem veszi fel

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
betegség Somló Tamás Benkő László kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került a 68 esztendős Somló Tamás. Az LGT zenésze a szűnni nem akaró csuklása miatt szorul kezelésre, és rajongói, valamint kollégái is nagyon féltik őt, ezt pedig csak fokozza, hogy legközelebbi barátai, zenésztársai sem érik el telefonon. 

Mint arról beszámoltunk, Somló Tamás néhány napja ismét kórházba került szűnni nem akaró csuklása miatt.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

Az LGT zenészéért rengetegen aggódnak, hiszen a híresztelések szerint olyan rossz állapotban van, hogy 45 kilóra fogyott, és emiatt műteni sem tudják. Újabban pedig

ismerősei hiába hívják, nem érik el telefonon.

A mobilja szinte folyamatosan foglaltat jelez, még azok számára sem elérhető, akikkel évtizedeken át együtt dolgozott.

"Folyamatosan próbálom hívni, mert nagyon szeretnék vele beszélni. Gyakran foglalt a vonala, de utána sem veszi fel senki a telefonját. Szomorúak vagyunk a titkolózás miatt. Már csak imádkozni tudunk Som­lóért, hogy mielőbb visszatérhessen a színpadra" - árulta el a Blikknek Benkő László, Somló régi barátja.

Forrás: Pozsonyi Roland

A hírek szerint csak volt feleségét, Lénát engedi közel magához. Somló Tamásnál egyébként korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak, amiről azt nyilatkozta,

elmúlt, tünetmentes.

Bár ismerősei próbálták megtudni, hogy mi állhat a betegség hátterében, de az orvosok a közeli hozzátartozóknak sem tudnak mit mondani betegségéről.

Együtt imádkoztak Somló Tamásért a rajongók és zenésztársai

Újra kórházban van Somló Tamás, emiatt nem tudott koncertezni szombaton sem Óbudán, ahol rengeteg sztár lépett fel. Helyére Karácsony Jánost szerződtették, aki szintén LGT-tag. A jó hangulatú koncerten a zenész megkérte a rajongókat, hogy szorítsanak együtt Somló Tamás felépüléséért. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.