Végre megszólalt Kulka János és készül a visszatérésre

Fotó: Origo -
betegség Kulka János színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli , akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták.

Mint ismeretes, a színművészen életmentő műtétet hajtottak végre, mivel agyvérzést kapott. A legfrissebb jelentések szerint pedig már újra jár, sőt hamarosan színpadra is állhat.

"Amióta János hazakerült, csodálatos módon felgyorsult a gyógyulása. Már tud közlekedni bot nélkül is, és a beszéde is csaknem kitisztult. A memóriája pedig olyan, mint régen. Bár a tragikus estéről nincs meg minden emléke" - árulta el a színész egyik ismerőse a Story Magazinnak.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A forrás azt is hozzátette, hogy a színész "elhatározta, hogy ezt a harcot egyedül vívja meg, és majd csak akkor áll a nyilvánosság és a barátok elé, ha úgy érzi, minden képességét sikerült visszaszereznie"

Mindenesetre úgy tűnik, hogy Kulka állapota valóban nagyon sokat javult, mivel a színész a Star Magazinnak megszólalt.

"Jól vagyok! Végre jól vagyok" - mondta. Megköszönte a sok aggódást, szeretetet és bíztató szót, a jövőjéről pedig annyit mondott: Ne féltsetek engem, ismét minden jó lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.