BB Évi minden pénzét kávéra és cigarettára költi

Forrás: Origo -
Párkányi Éva otthon szerelem Big Brother BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összeomlott a Big Brother nyertesének élete a valóságshow után. Pszichiátriai kezelésre szorult, és egy ideig zárt osztályon kezelték. Most már egy szocioterápiás otthonban él, pénzét pedig gondnoka kezeli.

Kiszabadult a zárt osztályról Párkányi Évi, jelenleg egy szocioterápiás otthonban kezelik. Szigorú napirend szerint élnek ott a lakók, de Évi emiatt egyáltalán nem panaszkodik. Jól érzi magát, azonban arról álmodozik, hogy egyszer végleg hazaköltözhet. Ez a kívánsága viszont több akadályba is ütközik.

Forrás: Origo

Nemcsak az egészségügyi állapota miatt kérdéses Évi hazaköltözése, hanem lakása miatt is. A házat ugyanis fel kellene újítani, de 40 ezer forintos rokkantnyugdíjából erre valószínűleg nem telne. A valóságshow egykori nyertesének jövedelmét gondnoka kezeli. "A jövedelmem egy részét gyűjteni szeretném, a többiből pedig cigarettát, kávét vásárolgatok. Másra igazából nincs igényem" - mondta a Hot! magazinnak az egykori realitysztár, aki azt is elárulta, még mindig a Big Brotherben megismert Renátót tartja élete szerelmének. A valóságshow nyertesének két gyermeke született, de csak a nagyobbikkal tartja a kapcsolatot. Kisebbik gyermekéről semmit nem tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.