Kiderült: igenis kapott a popsijába injekciókat Kim Kardashian

Forrás: Paper Magazine -
Kim Kardashian pikkelysömör injekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A méretes fenekű celebmami végre beismerte, a feneke számára nem ismeretlen az injekcióstű. 

Kim Kardashian beismerte, kapott injekciókat a fenekébe, de csakis pikkelysömöre miatt. A 35 éves celebmamitól egyébként nem állnak távol beavatkozások: rajongóinak nemrég elmondta, következő terve, hogy egy bőrfiatalító, lézeres kezeléssel szebbé varázsolják a kezét...

Forrás: Paper Magazine

Kim szerint az emberek azért hiszik, hogy a popsiját megcsináltatta, mert lefotózták a kezelés után. "Elmentem, hogy kapjak egy kortizoninjekciót. Nem kellett messzire mennem, arrafelé laktam, az egyik szomszédom bőrgyógyász volt. Azt mondta, egy a milliárdhoz az esélye annak, hogy a kezeléstől hatalmasra dagad a fenekem. Hát, természetesen én voltam az, akinek ez sikerült."

A celeblány szerint ezért indultak el a találgatások arról, hogy megcsináltatta a fenekét, pedig dehogy. Hát, mi igyekszünk hinni neked, Kim!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.