Súlyos beteg a népszerű magyar színész – rettenetesen lefogyott

betegség Józsa Imre fogyás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A XV. Vidor Fesztiválon láthattuk hosszú idő után újra Józsa Imrét, aki életműdíjat kapott. A 62 éves színészre rá sem lehet ismerni, rettenetesen lefogyott. Nem csinál titkot a betegségéből, de arról csak családjával és legközelebbi barátairól beszél. 

A díjátadón Józsa Imre annyit mondott, hogy küzd azért, hogy a közönség támogatásának köszönhetően mielőbb visszatérhessen a színpadra, hiszen nagyon visszavágyik oda. Érzi, hogy visszavárják.

Józsa Imre Bertrand Barnier szerepében Claude Magnier Oscar című színművének próbáján Fotó: MTI/Kollányi Péter

"Ez egy nagyon jó elismerés, mert azt jelenti, hogy azok, akikkel együtt dolgoztam, és a közönség negyven éven keresztül figyelte a létezésemet a színházban. Az ember mindig örül az ilyeneknek, mert érződik benne a megbecsülés, az, hogy még kell, még fontos, hogy ő legyen. A négy és fél éves kicsi lányomnak, Emmának fogom először megmutatni, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan alakulnak a dolgok, mert ha nem muszáj, nem nagyon közlekedem. Elfáradtak már ezek a mankók" – nyilatkozta a Blikknek.

Józsa nagyon bízik a gyógyulásban, és abban, hogy ez már önmagában fél siker. Szeretné még saját magát megismerni, megfejteni, úgy érzi, egy-két ajtó és ablak van még, amit ki kellene nyitni.

Józsa Imrét a színházban most Pusztaszeri Kornél helyettesíti.


Életmentő fogások: te tudod, mit kell tenned?http://www.life.hu/drlife/20160913-eletmento-fogasok-te-tudod-mit-kell-tenned-gyorfi-palt-kerdeztuk.htmlŐk a legboldogabb magyarokhttp://www.life.hu/drlife/20160914-ok-a-legboldogabb-magyarok-magyarorszag-boldogsagterkepe-szerint.htmlFellökték, segítettek, kirabolták: Járókeretes férfit fosztottak ki Budapestenhttp://www.life.hu/drlife/20160918-jarokeretes-ferfit-fosztottak-ki-budapesten-eloszor-felloktek-segitettek-majd-kiraboltak.htmlVisszatért! Kulka János tegnap este újra színpadon állthttp://www.life.hu/drlife/20160918-kulka-janos-visszatert-a-szinpadra-a-katona-jozsef-szinhaz-a-nagy-tapsrend-cimu-darabjaban.htmlMennyi az annyi? Így hat az egészségedre az alkoholhttp://www.life.hu/drlife/20160914-mennyi-es-milyen-alkoholt-szabad-inni-ahhoz-hogy-egeszsegesek-maradjunk.htmlElőször hajtottak végre fiatalkorún eutanáziát Belgiumbanhttp://www.life.hu/drlife/20160917-fiatalkoru-eutanazia-belgiumban-a-paciens-kiletet-nem-hoztak-nyilvanossagra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.