Sokkoló baleset! Polyák Lilla 170-nel száguldott, és kirepült az autójából

Forrás: MTVA -
színésznő Polyák Lilla énekesnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lillát megérintik a misztikus történések, ezért is érzi jól magát a Houdini – Varázslatos című musicalben, amelyben a világ legsikeresebb illuzionistájának feleségét, Besst játssza.

"Hiszek a természetfeletti, misztikus dolgokban, ezoterikus beállítottságú vagyok. Hiszek ab­ban, hogy több van a világban annál, amit látunk – több kell, hogy legyen. Ezért is örülök, hogy része lehetek ennek a varázslatos produkciónak. Kíváncsi vagyok, hogy Houdini valójában illuzionista volt, vagy rendelkezett valamilyen természetfeletti képességgel is?

Forrás: MTVA

Próbáltam visszamanőverezni a kocsit a középső sávba, de túlhúztam a kormányt, és lerepültem az útról. Pörgött az autó, és mivel nem voltam bekötve, kifejeltem az ol­dalablakot, kirepültem. Elvesztettem az eszméletem, és ebben a fura álomszerűségben láttam a saját síromat, ke­reszttel, amelyen fehér írott betűkkel az állt: élt 21 évet. Ez erős élmény volt. Harminc méterre repültem a kocsitól, de megúsztam nyakrándulással és néhány horzsolással. Egy hétig kellett nyakmerevítőt hordanom, pedig a fejemmel törtem ki az ablakot. Aki látott már ilyen balesetet, tudja, hogy csak a csodával határos módon lehet túlélni. Újjászülettem. Erősen hiszek ebben. Biztosan tu­dom, valami történt, apukám lenyúlt az égből, és ott fenn úgy döntöttek, hogy még maradjak.

Lilla még csak 11 éves volt, amikor az édesapja meghalt, de mindig is úgy érezte, valamilyen módon mellette van, vigyáz rá. "Akkor erősen éreztem, ő tett azért, hogy ne maradjak ott. De a balesetem előtt fél évvel is történt valami, ami intő jel lehetett volna. Amikor a Színház- és Filmművészeti Egyetemre jártam, egy kis garzonban laktam. Akkor este infralámpát használtam. Már nem emlékszem pontosan, hogy a hasam görcsölt vagy homloküreg-gyulladásom volt, de annyira fáradt voltam, hogy elaludtam előtte. A lámpától kigyulladt az ágyam és a szivacs, ami nem lánggal ég, hanem perzselődik. Körbeégett körülöttem, ott maradt a testem lenyomata. Füstmérgezést kaptam, nem voltam magamnál. Valahogy mégis észhez tértem, volt annyi lélekjelenlétem, hogy kirohantam, és kocsival elmentem a kollégiumba, hogy segítsenek. Már nem emlékszem pontosan, de jött Hujber Feri, Nagy Ervin, Kolovratnik Krisztián, és megfékezték a tüzet."

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Hogy miért került egymás után kétszer is életveszélyes helyzetbe Lilla? Arra gyanakszik, hogy éppen akkor kapcsolati válságban volt, ami nagyon megviselte. "Egyik kapcsolatból léptem a másikba. Nagy Ervinnel akkor lett vége, mert elkezdődött Homonnay Zsolttal. Nagy váltás volt, ahogy a mostani is az" – nyilatkozta a művésznő a Blikknek.

„Jól nézel ki, nem sok van már hátra" - Saját egészsége érdekében fogyott le Buday Péterhttp://www.life.hu/drlife/20161103-buday-peter-sztarszakacs-lefogyott.htmlAz ismert mesterszakács 175 kiló volt, amikor úgy döntött, ideje változtatni az életmódján. Buday Péternek azóta nagyjából 50 kilótól sikerült megszabadulnia. Dr. LifeOrigoSúlyos halláskárosodással küzd Stinghttp://www.life.hu/drlife/20161105-sting-zenesz-sulyos-hallaskarosodassal-kuzd.htmlAz énekes hallása folyamatosan romlott az elmúlt években, most már igen nagy a baj. Dr. Life--BB Évi édesanyja tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/drlife/20161105-bb-evi-sosem-fog-meggyogyulni-teljesen.htmlLapinformációk szerint BB Évi végre hazautazhatott a pszichiátriáról. Jobban van, de szüksége van az állandó megfigyelésre, így nem engedhetik haza véglegesen.Dr. LifeA nők ma már ugyanannyit isznak, mint a férfiak http://www.life.hu/drlife/20161105-a-nok-ma-mar-ugyanannyit-isznak-mint-a-ferfiak-kutatasok-szerint.htmlAz ausztrál University of New South Wales munkatársainak friss kutatásából kiderül, a korábbi évtizedekkel ellentétben, a nők ma már ugyanannyit isznak, mint a férfiak.Dr. Life--Imádsz szelfiket nézegetni? Ez lehet az oka a pszichológusok szerinthttp://www.life.hu/drlife/20161105-minel-gyakrabban-nezegetik-az-emberek-a-sajat-vagy-masok-profilkepeit-annal-kisebb-az-onbecsulesuk.htmlMinél gyakrabban nézegetik az emberek a saját vagy mások profilképeit, annál kisebb az önbecsülésük és az élettel való elégedettségük, állítják pszichológusok. A közösségi médiában ez a nézegető attitűd arról szól, hogy nem vesznek részt a megosztásokban, csak csendes megfigyelőként vannak jelen. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ennek kevéssé van hatása az emberek önképére, de a Penn State kutatói ennek a szöges ellentétét találták.Dr. Life--Eltűnnek a hasznos hatások, ha leállsz az edzésselhttp://www.life.hu/drlife/20161103-mi-tortenik-a-testeddel-ha-abbahagyod-a-sportolast.htmlNincs idő, esik az eső, és hideg van, túlórázni kell, és a családi kötelességeknek is eleget kell tenni – a kifogások száma végtelen, ha arra kell hivatkozni, miért is hanyagolod el a sportolást. Egy friss kutatás szerint azonban mégis érdemes erőt venni magadon, még ha alább is hagyott a lelkesedésed, mert később az egészséged láthatja kárát a kihagyott edzéseknek. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.