Kulka János még nem áll készen

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János napilap stroke álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szárnyra keltek bizonyos hírek, melyek szerint Kulka János tavasztól újra látható lesz a Katona József Színház színpadán.

2016 első felében kapott stroke-ot a híres színész, melynek következtében az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe került. A lábadozás hosszú idő, ezt a színház dolgozói is tudják, ezért minden támogatást és türelmet megadnak Kulka számára. A társulat az évad elején közleményben elmondta, hogy a művész már csak a következő évad szerepeiben lesz látható.

Kulka János állapota javul, de még nem áll színpadra. Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Ám ennek ellenére néhány nappal ezelőtt egy napilap arról írt, hogy az 58 éves színész tavasszal visszatér a színházba, ami sajnos egy megtévesztő hír, melyet a teátrum egy újabb közleményben cáfolt. A színész állapota szerencsére rohamosan javul, de ettől még nyugalomra van szüksége és pihenésre.

"A Katona József Színház ezúton tájékoztatja nézőit, a sajtó munkatársait és az olvasókat, hogy az egyik bulvárlapban november 19-én megjelent információ, amely szerint Kulka János már az idei évadban visszatér a színpadra, minden valóságalapot nélkülöz. A "hírt" sok más sajtóorgánum, az információk hitelességének ellenőrzése nélkül átvette, így az széles körben gyorsan elterjedhetett.

Továbbra is az évad elején kiadott közleményünk érvényes, melyben bejelentettük, hogy Kulka János az idei évadban már nem veszi vissza szerepeit, hogy kizárólag a pihenésre és a gyógyulásra koncentrálhasson. Kulka János és családja nevében kérjük az újságírókat, hogy a művész nyugalmára való tekintettel kizárólag a Katona József Színház vagy a család által kiadott közleményeket tekintsék Kulka Jánossal kapcsolatban hiteles forrásnak!"írta meg a Pótszékfoglaló.hu

A nagy vitaminmítosz: mi árt, és mi használ?http://www.life.hu/drlife/20161121-vitaminok-es-etrend-kiegeszito-tablettak-szedese-art-vagy-hasznal.htmlEgy friss kutatás eredményei szerint sokkal többet költünk vitaminokra, mint fájdalomcsillapító gyógyszerekre. De valóban megéri? Tényleg hasznosak ezek az étrend-kiegészítő tabletták? Ennek jártunk utána dietetikus szakértőnk segítségével. Dr. LifeThinkstockMiért nem kér segítséget a férfi, ha a mentális egészségéről van szó?http://www.life.hu/drlife/20161116-a-ferfiak-inkabb-nem-fordulnak-pszichologushoz-ha-mentalis-problemajuk-van.htmlA férfi mindent megold, megjavít és elsimít, ám ha a mentális egészségéről van szó, mintha megakadna – egy friss kutatás eredménye szerint ugyanis hiába vannak tisztában azzal, hogy gond van, a nőkkel ellentétben inkább nem fordulnak vele szakértőhöz. Mindeközben a statisztikák szerint még mindig az erősebbik nem tagjai követnek el több öngyilkosságot. Dr. Life--Fejős Éva még a műtétet is vállalta azért, hogy babája legyenhttp://www.life.hu/drlife/20161123-fejos-evat-muteni-kellett-azert-hogy-teherbe-essen.htmlFejős Éva címlapon tudatta követőivel, hogy várandós. 49 évesen érte őt az a szerencse, de egész életében vágyott arra, hogy anya lehessen. Az írónő elárulta, hogyan éli meg ezt a csodás időszakot. Dr. LifeOrigoRékasi Károly és Pikali Gerda szerelmét próbára teszi a betegséghttp://www.life.hu/drlife/20161122-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-szineszno-szerelmet-probara-teszi-a-betegseg.htmlRékasi nemrég csak fájdalomcsillapítókkal tudott végigállni egy koncertet, és beismerte azt is, bizony a szerelmüket is igencsak próbára teszi a betegség. Dr. Life--Összeomlott a rákos színésznő, Shannen Doherty http://www.life.hu/drlife/20161122-osszeomlott-a-rakos-szineszno-shannen-doherty-a-bubajos-boszorkak-sztarja.htmlShannen Doherty úgy harcol a rák ellen, hogy kimond mindent, ami bántja: így tett legutóbb is, amikor nagyon kiborult egy vizsgálaton. Dr. Life--13 év és 6 műtét után végre új arcot kapott a bosnyák kisfiú, Stefan Savichttp://www.life.hu/drlife/20161122-13-ev-es-6-mutet-utan-vegre-uj-arcot-kapott-a-bosnyak-kisfiu-stefan-savic.htmlA 17 éves fiú arcának bal fele egy ritka születési rendellenesség miatt eldeformálódott. Most azonban végre úgy néz ki, ahogy mindig is szeretett volna. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.